пʼятниця, 26 березня 2021 09:30

Як швидко та якісно навести порядок в домі

  Компанія "Уборка 24" націлена на прояв повного професіоналізму при роботі
Компанія "Уборка 24" націлена на прояв повного професіоналізму при роботі

Прибирання квартири від компанії "Уборка 24" звільнить від цього заняття ваш час, що зі свого боку дасть можливість витратити його на робочі будні або приємний вихідний день. Часто буває так, що прибирання припадає саме на вихідний день, і це здебільшого засмучує та залишає свій неприємний осад на довгоочікуваних вихідних. Однак прибирати - треба, адже без регулярного прибирання квартира чи будинок перетворюються в захаращений простір, в якому немає місця для нормального продуктивного життя, а все тому, що чистота навколо вас серйозно впливає на ваш настрій в цілому.

Тому якщо вам потрібне якісне прибирання квартир, то саме час перейти на сайт компанії "Уборка 24". Компанія надає гарантії, вони націлені на прояв повного професіоналізму при роботі, адже гарантія говорить, що:

● Якщо після прибирання команди фахівців компанії "Уборка 24" ви залишилися незадоволені результатом і у вас на це будуть об'єктивні причини, то ми все виправимо та абсолютно безкоштовно зробимо все ще краще.

● Також гарантія розповсюджується і на майно замовників, а все тому, що ми дуже відповідально до цього ставимося. І якщо через якусь випадковість під час прибирання відбудеться неприємний інцидент, наша компанія готова все компенсувати за власний рахунок.

Також при замовленні прибирання від компанії "Уборка 24" ви можете додатково обрати послуги з прибирання, про які можна дізнатися детальніше, перейшовши на сайт компанії. Також на сайті є вся інформація щодо процесу прибирання, а тому прямо зараз у вас є можливість приділити відпочинку на вихідних набагато більше часу і передати прибирання в руки професіоналів.

Озонування повітря від компанії "Уборка 24"

Озонування повітря в наш нестабільний вірусний час - дуже корисна опція до прибирання, адже за допомогою даного способу можна позбутися від безлічі мікробів і хвороботворних бактерій. Озонування квартири проходить в кілька етапів:

● Для початку потрібна попередня підготовка. Про що йдеться? Перед тим як почати озонування, потрібно провести вологе прибирання, прибрати обов'язково всіх домашніх тварин і рослини, а також залишити приміщення.

● Як перший етап буде пройдений, встановлюється озонатор. Цим займаються фахівці компанії "Уборка 24", використовуючи спеціальну формулу. Буде розрахована необхідна доза озону залежно від об'єму приміщення. Варто уточнити, що спосіб озонування використовують в закритому приміщенні.

● Третій етап передбачає початок озонування. Вся справа в апараті, який може генерувати озон і поширювати його приміщенням, використовуючи потужний вентилятор.

● Завершує всю цю процедуру провітрювання. Після того як весь етап озонування завершиться, потрібно протягом 30 хвилин провітрити приміщення. Звичайно, бувають випадки, коли провітрити неможливо, тому саме в такому варіанті потрібно спокійно почекати три години, а вже після насолоджуватися відчуттям свіжості та чистоти повітря.

Переходьте на сайт компанії "Уборка 24", залишайте заявку або безпосередньо телефонуйте нам. Ми з радістю відповімо в будь-який час доби та зможемо допомогти вам з будь-яким забрудненням.

Зараз ви читаєте новину «Як швидко та якісно навести порядок в домі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути