вівторок, 27 лютого 2018 14:47

Якісні сережки купують в інтернет магазині Ювелірне мистецтво

Всі жінки люблять прикраси, але не кожна вміє підібрати ту, яка їй личитиме. Сережки дуже близько розташовані біля обличчя, виділяють чи підкреслюють скули, подовжують чи навпаки згладжують риси обличчя. Неправильно підібрані сережки можуть зробити обличчя грубим.

Дизайнер Роман Мідний розповість, як правильно підібрати золоті та срібні сережки.

 

В залежності від типу обличчя підбираємо форму сережок. Саме оптимальне обличчя - овал. Для нього підійдуть будь-які сережки.

Для квадратного обличчя краще підбирати сережки овальної форми. Знаменитості зазвичай підбирають колір сережок до кольору обличчя, тоді існує певна гармонія, риси обличчя сприймаються більш м'яко, більш охайно і більш жіночно.

Для круглого широкого обличчя підійдуть сережки більш витягнуті, при цьому важчі знизу. Обважнювач зробить акцент на шию і обличчя здаватиметься не таким округлим. Але для такого типу обличчя не варто брати сережки нижче середини шиї. Якщо вони будуть лежати на ключицях, то ефект нівелюється. Ще один ефект обважнювача в тому, що він акцентує увагу на посмішці. Найчастіше у власниць такого типу обличчя дуже приємна посмішка.

Для трикутного обличчя не підійдуть загострені сережки. Це підкреслить гостре підборіддя. Для крупного овального обличчя підійдуть круглі сережки.

  Дизайнер розповів, як правильно підібрати золоті та срібні сережки
Дизайнер розповів, як правильно підібрати золоті та срібні сережки

Друге питання, де вибрати сережки? Адже кожна жінка на шляху до роботи чи дитсадка бачить безліч магазинів. На якому зупинитись?

Найвигідніше купити сережки в інтернет магазині Ювелірне мистецтво в Києві. Тут зібрані кращі виробники сережок з усієї України. Є срібні, золоті сережки, з дорогоцінним камінням або пофарбовані спеціальною ювелірною емаллю. Дуже зручно, оскільки в магазині ви можете придбати топові моделі найкращих українських брендів.

Але зручність магазину не лише в широкому виборі моделей, оплаті онлайн та післяплатою. Тут є можливість оформити розстрочку чи онлайн кредит на будь- який виріб. Також передбачена доставка по Україні, або отримання товару в Києві в магазинах "Ювелірне Мистецтво".

"Є сережки, які підходять усім типам обличчя. Це так звані пусети, або як в народі їх називають – "сережки-гвіздки", - каже Мідний. - Але й тут є свої правила. Гвіздок не повинен бути занадто малим і тонути в мочці вуха. Якщо крупне вухо, то з малою сережкою воно виглядатиме ще більшим. І друге - гвіздок не повинен закривати мочку, бо тоді вухо виглядатиме непропорційно.

Зараз ви читаєте новину «Якісні сережки купують в інтернет магазині Ювелірне мистецтво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути