середа, 29 травня 2013 15:36

Інтернет-магазин STYLEPIT дає рік гарантії на товар

 

STYLEPIT - це великий інтернет-магазин одягу та взуття в Копенгагені, належить данській компанії SmartGuy A/S і працює на ринках 15 країн Європи - Великої Британії, Німеччини, Норвегії, Швеції та інших. Нещодавно STYLEPIT також став доступний для України. Клієнти через зручний веб-інтерфейс замовляють товари відомих модних брендів значно дешевше, ніж у звичайних крамницях.

Що можна придбати в STYLEPIT?

Наш сайт - це як вітрина, адаптована для кожної країни. Люди відразу бачать, чи є бажана річ на складі, чи є потрібний розмір. Модні товари чітко розділені на чотири категорії: для чоловіків, жінок, дітей і спортивні речі. Продаємо одяг, взуття й аксесуари. Майже 50 тисяч товарів завжди наявні та доступні для покупців. В інтернет-магазині близько тисячі модних брендів, серед яких варто виділити Solid, Hum?r, Bj?rn Borg, Jack & Jones та інші провідні європейські компанії.

Як можна перевірити якість?

Доказом якості продукції є те, що працює один склад, що поширює товар на всі країни Європи. SmartGuy - найуспішніший у Скандинавії серед інтернет-крамниць одягу, має багато професійних нагород. Для України, де люди часто цікавляться якістю товарів, запровадили спеціальну послугу: ми даємо рік гарантії на товар. Гарантійний термін повернення - 14 днів, але якщо протягом року має місце гарантійний випадок, то ми або змінюємо річ, або повертаємо гроші. Не приховуємо, що багато товару виробляють у Китаї, але закуповуємо речі тільки у офіційних постачальників, що мають всі відповідні сертифікати та ліцензії.

Зараз SmartGuy купує магазин у Німеччині. Що це означає для покупців?

Передусім - розшириться асортимент спортивних товарів. Торік компанія заявила про плани експансії європейських ринків. Цьогоріч були придбані дві фірми Styledelux.com у Данії і Sportsprofi.de у Німеччині. Завдяки купівлі німецького магазину ми плануємо розширити асортимент товарів для спорту і базу покупців.

Як позначиться на торгівлі перенесення складу до Польщі?

Ми справді вирішили перенести склад до Польщі, ближче до кордону з Україною, що значно скоротить час доставки. Раніше постійно програвали європейським країнам у цьому плані. Товар надходить до дев'яти робочих днів, тому вирішили перебазувати склад ближче до основних ринків. За підрахунками, з нового складу до українського покупця товар надходитиме п'ять днів.

Чому сьогодні дедалі частіше купують в інтернет-крамницях?

Торгівля в інтернеті знижує витрати, відповідно товари значно дешевші, ніж у традиційних магазинах. Накрутки на речі мінімальні. Зручний процес придбання - нікуди не треба йти, і потрібний товар можна вибрати за 10 хв. У будь-яку точку України покупку доставлять безкоштовно.

www.stylepit.ua

 

Зараз ви читаєте новину «Інтернет-магазин STYLEPIT дає рік гарантії на товар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути