вівторок, 22 серпня 2017 15:53

Готуй сани взимку, а новорічні подарунки влітку!

 

Вам знайома ситуація, коли за тиждень до Нового року всі похапцем бігають по магазинах у пошуках сюрпризів "під ялинк". У підсумку, купується все, що можна побачити на полицях і дуже часто за завищеною ціною. І це ще велике везіння, якщо ви дійсно знаходите те, що хотіли. А чому б у цьому році не зробити все інакше? Наприклад, вже зараз почати вибирати, і замовляти подарунки близьким, рідним і друзям? Тим більше, що є відмінна можливість заощадити на цьому!

 

Відмінне рішення для раціональних людей!

Новорічні свята - це час чудес! Хочеться подарувати близьким людям щось незвичайне, від чого на душі стає тепло. Але постійний брак часу і передноворічна метушня змушують нас відкладати все на наступний раз. І щороку ми думаємо: "Наступного року я обов'язково заздалегідь придумаю подарунки!" І так відбувається з року в рік. Не варто чекати грудня! Сидите на роботі чи вдома? Приділіть кілька хвилин свого часу і пошукайте подарунки. Тим більше, що замовити їх можна з Китаю за дуже приємною ціною! Вас турбує питання отримання посилки? Не варто про це переживати, адже є вигідна авіадоставка з Китаю від компанії OpenTeam. Все, що потрібно від вас - це бажання зробити подарунок, який сподобається!

OpenTeam вже не перший рік успішно займає лідируючі позиції серед транспортно-логістичних компаній. Великий досвід роботи дозволяє доставити ваш вантаж з Піднебесної в найкоротші терміни, за вигідною ціною і з мінімальними ризиками. Доставка товарів "повітрям" - це відмінний варіант для тих, хто не любить чекати і хоче мінімізувати ризики і страхові випадки. Адже всім відомо, що літак є найнадійнішим транспортним засобом.

Замовите ви новий гаджет, робот-пилосос або новомодну іграшку, - все прибуде до вас в цілості й схоронності! А значить новорічне диво вашим близьким ви забезпечите.

 

OpenTeam - помічник Діда Мороза №1!

Ще недавно доставка з Китаю дійсно прирівнювалася до чогось надприродного. І можна було подумати, що всі ці подарунки приносить особисто сам Санта Клаус на своїх оленях. Але все набагато простіше. Компанія OpenTeam - ось хто дійсно допоможе вам отримати вантаж. Кваліфіковані фахівці не тільки доставлять посилку, але і допоможуть вам знайти перевіреного постачальника. Ну ви ж не хочете, щоб туфлі від Луї Вітон для подружжя були обидві на ліву ногу.

Головна відмінна риса компанії - ніякої фантастики! Вам будуть озвучені тільки реальні терміни доставки, можливі ризики, які прагнуть до нуля, а також точна вартість. Ви будете спокійно чекати своєї покупки, відстежуючи місцезнаходження вантажу. Від надходження вашого товару на склад в Китаї і до самого кінця перевезення, співробітники компанії повністю контролюють процес, включаючи оформлення всіх необхідних документів. Так що, ви без особливих зусиль зможете відчути себе справжнім чарівником, який замовив найкласніші подарунки і скористався авіадоставкою від надійної компанії OpenTeam.

Зараз ви читаєте новину «Готуй сани взимку, а новорічні подарунки влітку!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути