середа, 19 грудня 2012 10:00

"Форекс-Тренд": інвестуйте без ризику, панове!

  Принц Максиміліан фон Габсбург
Принц Максиміліан фон Габсбург

Що більший ризик, то солодший плід, стверджував французький поет і драматург Корнель П'єр. З цими словами погодиться будь-який обиватель. А от інвестор фінансового ринку додасть "... і сильніше розчарування". Божевільні вчинки доречні в коханні, але коли мова йде про гроші - керуватися треба розумом, а не адреналіном.

Розумний ризик - найпохвальніший бік людської розсудливості. Тому багато успішних інвесторів, перш ніж вкладати гроші, завжди оцінюють небезпеку їх втратити. Подивіться на торговий графік акцій будь-якої компанії. Бичачий рух на ньому відбиває впевненість ринку в надійності підприємства. Але тільки-но з'являється хоч найменша небезпека для інвесторських грошей, криві стрімко летять униз.

Боротьба за мінімізацію ризиків навіть перетворилася на справжню науку. Сотні мільйонів фінансистів, трейдерів, програмістів по всій планеті годинами шукають краще рішення. І якщо раніше на запитання "чи можна заробляти на Форекс без ризику" відповідь була однозначною - "ні". То сьогодні - можна.

Минуло три роки, відколи вітчизняна компанія "Форекс-Тренд" представила ринку новий продукт Памм-рахунки. Виводячи нововведення на ринок, ідейний натхненник, партнер "Форекс-Тренд" і почесний президент компанії Scopolino Принц Максиміліан фон Габсбург назвав його "багатообіцяючим".

Тоді робити якісь оцінки було рано й небезпечно. Адже досі жодній компанії у світі не вдалося запропонувати інвестору продукт, надійність якого близька до 100%. Але королівські сім'ї обирають партнерів дуже ретельно. І в цьому випадку інтуїція нащадка відомої монаршої династії не підвела.

Відразу після презентації ПАММ-рахунків брокер вивів на ринок ще більш надійну систему ПАММ 2.0. А незабаром ринок підірвала нова пропозиція - індекси ПАММ-рахунків. По суті, брокер запропонував інвесторам готові інвест-пакети з мінімальною часткою ризику. До них увійшли кілька ПАММ-рахунків, які в разі невдачі керуючого, доповнювали і врівноважували один одного.

Нещодавно компанія "Форекс-Тренд" влаштувала зустріч з партнерами компанії в Києві. На ній керівництво брокера нагородило переможців конкурсів та підбило підсумки трьох років роботи. Виступаючи на конференції, Принц Максиміліан фон Габсбург зазначив: "Я пишаюся тим, що кожен рік ми робимо значущий крок уперед і сьогодні можемо запропонувати надійний продукт своїм клієнтам".

І дійсно, останній продукт компанії "Форекс-Тренд" відразу привернув багато уваги. Хоча, настороженість у інвесторів все ж таки зберігалася. Останнім аргументом "за" безпеку інвестицій стала угода брокера з "Астра-страхування". Вперше страхова компанія сміливо вийшла на фінансовий ринок, підтвердивши цим майже 100-відсоткову надійність продуктів свого партнера.

То що ж, можна лише додати - "революція відбулася, панове!".

Зараз ви читаєте новину «"Форекс-Тренд": інвестуйте без ризику, панове!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути