понеділок, 17 січня 2022 14:32

ЕЛОС епіляція при вагітності

Досить часто під час вагітності у жінок виникає проблема із зайвими волосками на тілі та зоні обличчя. Це відбувається через те, що майбутня мама піддається змінам організму гормонального напрямку. Одним з найбезпечніших методів усунення волосся вважається ЕЛОС епіляція, але при вагітності чи буде вона безпечна, давайте розберемося.

 

Про процедуру

Вона здійснюється апаратом ELOS, що генерує імпульсне світло і радіохвильовий струм. При його роботі руйнується волосяні фолікули. Завдяки такому методу можна на тривалий термін позбавитися від небажаного волосяного покриву. Для цього необхідно пройти курс із 10 сеансів.

Перед початком її проведення необхідно дотримуватися всіх вимог спеціаліста косметолога. Не можна відвідувати солярій за 5 днів до цього та після. За 12-24 години поголитися або скористатися депіляційним кремом. Це допоможе краще впливати на зростання волосся, оскільки сутність роботи даного апарату полягає в точковому впливі на фолікули, руйнуючи їх. Переваги в ЕЛОС епіляції включають:

● Безпека. Гібридне обладнання дозволяє працювати при малій потужності, за рахунок об'єднання двох енергії (IPL + RF).

● Безболісність. Вбудована система охолодження дозволяє проводити сеанс без анестезії.

● Омолодження шкіри. Апаратура не тільки дбайливо видаляє волоски, а й позитивно впливає на поверхню шкіри.

Причини підвищеної волосистості

Це може бути цілком нормальним явищем фізіологічного характеру, або свідчити про будь-які порушення в жіночому організмі, які потребують ефективного лікування. Тому важливо перед пошуком ELOS епіляції, насамперед знайти першопричину підвищеного оволосіння.

Вагітна жінка повинна відвідати кабінет гінеколога-ендокринолога для проведення обстеження та визначення, чи це є відхиленням від норми. На жаль, вагітній потрібно обмежувати себе багато в чому, і в деяких процедурах, які протипоказані.

 

Чи можлива ЕЛОС епіляція при вагітності?

Деякі лікарі стверджують, що кожна дівчина по-різному переносить вагітність. Одні важко, а інші легко, і як виняток їм епіляцію можна робити. Але більшість не рекомендує виконувати. Оскільки вплив лазера на вагітних дівчатах не вивчався. Але й не зафіксовані випадки, коли ЕЛОС епіляція під час вагітності нашкодила здоров'ю мамі чи малюкові. Тому більшість косметологів відносять вагітність до протипоказання, не бажаючи брати відповідальність він. Приймати рішення необхідно самостійно. Якщо сильно боїтеся, то краще відкласти епіляцію, тому що страх і переживання точно не піде на користь.

Небажано виконувати ЕЛОС видалення волосся, якщо є якісь загостренні захворювання, що перебувають у стадії безпосереднього загострення. Слід серйозно ставитись до всіх рекомендацій, оскільки вони стають своєрідними гарантами високого рівня ефективності епіляції та безпеки.

Зараз ви читаєте новину «ЕЛОС епіляція при вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути