понеділок, 04 жовтня 2021 15:32

Довіра - визначає продажі

За даними останнього міжнародного дослідження V-Label, рішення про покупки молоддю (міленіали, покоління Z) багато в чому залежать від сертифікатів, позначок та ярликів.

  Близько 78% опитаних довіряють продуктам із символом V-Label більше, ніж продуктам без нього
Близько 78% опитаних довіряють продуктам із символом V-Label більше, ніж продуктам без нього

Маючи масу варіантів вибору практично у всьому, споживачі активно шукають шляхів полегшення життя, навіть у такому простому питанні як вибір. Купуючи веганські або вегетаріанські продукти, 91% респондентів віддають перевагу продуктам із сертифікатом типу V-Label, половина з яких заявляє про свій свідомий вибір на користь ліцензованої продукції. Тоді як 79% споживачів у всьому світі погоджуються, що вони роблять більший акцент на продуктах V-Label, а 61% заявляють, що активно шукають знак "V" на упаковці. Близько 78% опитаних довіряють продуктам із символом V-Label більше, ніж продуктам без нього.

Згідно з дослідженням проекту Smart Protein - у Європі спостерігається колосальний ріст та розвиток сектору рослинних альтернатив. За останні три роки він вже зріс на 49% і зараз становить 3,6 млрд. євро.

"Довіра - визначає продажі. Бренди, в рамах своєї маркетингової стратегії, можуть вказувати на етикетках майже все, що вони захочуть, але коли продукт ліцензований незалежним органом, саме тоді він набуває довіри", - говорить Ренато Піхлер, генеральний директор V-Label GmbH.

Нову тенденцію підтверджує ще одне опитування зі Швейцарії за участю 4500 респондентів в якому вони оцінили 480 компаній, та згідно з яким V-Label є одним з найбільш динамічних у розвитку брендів в 2021 році. V-Label опинився на 6 місці - попереду Zalando, Beyond Meat, Alnatura та Tesla.

"Визнання популярності V-Label у віковій групі 15-26 років, серед яких ми перебуваємо в авангарді брендів, поряд з Netflix і Revolut - дуже надихає. А тенденції, серед покоління яке буде мати вирішальний вплив на формування навколишнього світу в майбутньому видаються обнадійливими", - говорить Юлія Неклева, спеціаліст у справах сертифікації V-Label Україна.

На скільки ж більше споживачі готові заплатити за сертифікований товар?

"Для опитаних споживачів існує прямий взаємозв'язок між V-Label та продуктом вищої або преміум-якості", - додає Піхлер до результатів опитування.

Опитування показує, що споживачі готові платити більше за товар із символом V-Label, ніж за той самий товар без нього. Якби перед ними постав вибір плитки шоколаду який коштував би 1,70 €, то 34% придбали б її якби побачили маркування символом V-Label, і лише 24%, якби взагалі не було жодного символу якості.

Опитування за посиланням:

https://www.v-label.eu/news/consumers-increasingly-rely-on-vegan-food-labels
https://www.horizont.net/schweiz/nachrichten/havas-brand-predictor-2021-digitales-nachhaltiges-und-fleischloses-rockt-191779/amp

Зараз ви читаєте новину «Довіра - визначає продажі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути