Ексклюзиви
середа, 27 січня 2016 14:54

"Для медового місяця обрали "Прикарпатську ватру"

Автор: "Прикарпатська ватра"
  "Прикарпатська ватра"
"Прикарпатська ватра"
Автор: "Прикарпатська ватра"
 
Автор: "Прикарпатська ватра"
 
 

Львів'янка Марія Дідишин, терапевт зі 40-річним досвідом роботи, щороку відпочиває у різних санаторіях. Так оздоровлюється та дізнається, куди краще скеровувати своїх пацієнтів. Цього літа, третій рік поспіль, збирається у санаторій "Прикарпатська ватра" у селі Баня-Лісовицька Стрийського району на Львівщині.

"Мені 60 років, але ніхто не вірить. Кажуть, що виглядаю на 10-15 років молодшою. Просто веду правильний образ життя. Проходжу процедури, які сприяють омолодженню організму, вживаю дієтичні страви. Буває, приїдеш в один санаторій - наче добрі процедури, але кухня нікудишня. Чи навпаки. У "Прикарпатській ватрі" для мене ідеальний відпочинок. Там підходить усе: процедури, харчування, номери, ставлення персоналу. Почуваюся, наче удома", - розповідає Марія Дідишин.

"Прикарпатська ватра" розташована за 2 км від бальнеологічного курорту Моршин у лісопарковій зоні. Санаторій входить до складу оздоровчого комплексу "Прикарпатська ватра", до якого теж належать база відпочинку "Карпати", база відпочинку "Трембіта" та спортивна база "Газовик" філії "АГРОГАЗ" ПАТ "УКРТРАНСГАЗ". Має сучасну лікувальну базу з найновішим обладнанням. Також на території є власний бювет мінеральних вод. Санаторій водночас може прийняти 150 гостей. Спеціалізується на лікуванні пацієнтів з порушеним обміном речовин, захворюваннями щитовидної залози, недуг органів травлення та нервової системи.

"У мене був пацієнт, який вісім років скаржився на роботу кишківника. Будь-яке лікування допомагало лише на півроку. Від цієї проблеми дуже слабнув, схуд, пожовтів. На роботі перевівся на півставки, бо не міг відпрацювати вісім годин. Я його скерувала у "Прикарпатську ватру". Там комплексне лікування плюс мінеральні води, унікальні за своїм вмістом. Також не треба забувати про користь свіжого повітря. Після 14-денного відпочинку та лікування у санаторії чоловік повернувся до нормального життя. Все бідкався, чому він не поїхав туди раніше. Мовляв, стільки років життя пішло коту під хвіст", - каже Дідишин.

У "Прикарпатській ватрі" корпуси розміщені компактно, поруч лікувально-діагностичний корпус, тенісний корт, клуб та їдальня. У ванному відділенні пацієнти приймають мінеральні, хвойні та змішані ванни. Саме вони сприяють оновленню клітин шкіри, спалюють зайву вагу, стверджує Марія Антонівна. У санаторії також проводять інгаляції, гідропатію, електросвітлолікування, магніто- і лазеротерапію, бальнеогрязеозокеритолікування, комп'ютерну функціональну діагностику. Там працює клінічна, біохімічна лабораторія.

"В деяких санаторіях здавалося, що це пансіонати для престарілих, жодних розваг. "Прикарпатська ватра" розрахована на різновікову аудиторію. Там є кафе-бар, сауна з басейном, більярд. Аби молодь не нудьгувала, проводять дискотеки. Торік зустріла молодят, які для медового місяця обрали "Прикарпатську ватру". І залишилося дуже задоволеними. Я ж вечорами сиділа у бібліотеці, там досить великий вибір сучасної літератури. Бували дні, коли їздила в екскурсії по визначних місцях Карпат", - додає пацієнтка.

Цього року Дідишин поїде на два тижні у "Прикарпатську ватру". Зі собою бере сусідку, яка лікує виразку шлунка, та її чоловіка з цукровим діабетом.

Детальну інформацію про відпочинок та лікування можна отримати за тел.:
0(3245) 682-62, 682-34, 0(93) 418-02-01, 0(50) 370-89-81, 0(98) 098-02-13
Адреса санаторію: Львівська область, Стрийський район, с. Баня-Лисовицька (неподалік Моршина), вул.Курортна, 55, www. prykarpatskavatra.com.

Зараз ви читаєте новину «"Для медового місяця обрали "Прикарпатську ватру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути