середа, 03 листопада 2021 15:09

Державні продажі: Українська універсальна біржа лідирує в системі Прозорро.Продажі за результатами трьох місяців

Протягом серпня-жовтня на Прозорро.Продажі відбулося більше 9300 успішних аукціонів, за результатами яких бюджети різних рівнів отримають 3,2 млрд грн. Понад чверть цієї суми (808 млн грн) сплатять інвестори, котрих залучили та повноцінно підготували до торгів менеджери майданчика Української універсальної біржі.

  ТОВ "Українська універсальна біржа" працює понад 20 років на ринку біржових торгів
ТОВ "Українська універсальна біржа" працює понад 20 років на ринку біржових торгів

"Якісна технічна підтримка, зручні сервіси та професійний супровід завжди були і залишаються пріоритетними завданнями у роботі команди Української універсальної біржі. Тільки за останні 3 місяці наші менеджери успішно підготували до торгів на Прозорро.Продажі понад 1100 учасників",– говорить директор ТОВ "Українська універсальна біржа" Сергій Гладкий.

Саме учасники залучені майданчиком УУБ стали новими власниками таких великих підприємств як ПАТ "Одесавинпром" та ДП "Вінницький лікеро-горілчаний завод", придбали десятки об'єктів нерухомості як у віддалених селах та містечках, так і в центрі столиці, наприклад, офісну будівлю АТ "ВТБ Банк", яка знаходиться на розі вул. Пушкінської та бульвару Т. Шевченка. А ще серед реалізованих лотів були земельні ділянки, які розпродавали, як активи банків-банкрутів. Так придбали ще у вересні на майданчику УУБ 4,5 га у Бучі на Київщині.

"Додам, що уже у листопаді на аукціонах Прозорро.Продажі відбудуться перші земельні торги. Наші менеджери допомогли багатьом організаторам виставляти наділи на продаж та оренду, тепер так же ґрунтовно роз'яснюють бажаючим, як брати участь у таких торгах. Тож запрошуємо розширювати межі своїх угідь із професійними та досвідченими на майданчику Української універсальної біржі. Кого цікавлять земельні ділянки, також запрошуємо підписатися на наш спеціальний Земельний бот у телеграмі. Він сам знайде аукціони за потрібними вам параметрами і повідомить про них. Обирайте: оренда чи купівля, регіон, площа ділянки тощо", - додає Сергій Гладкий.

Загалом ТОВ "Українська універсальна біржа" якісно працює уже понад 20 років на ринку біржових торгів, а нещодавно отримала відповідну ліцензію від НКЦПФР та вже провела перші біржові торги необробленою деревиною у відповідності до нових норм Законодавства України.

Нагадаємо, що першою зазначену ліцензію 30 червня 2021 року отримала Українська енергетична біржа, яка також є однією з найкращих в системі Прозорро.

Зараз ви читаєте новину «Державні продажі: Українська універсальна біржа лідирує в системі Прозорро.Продажі за результатами трьох місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути