Ексклюзиви
четвер, 25 квітня 2019 17:15

Де купити якісні запчастини до газових котлів

Навісні газові котли компактні, зручні в обслуговуванні і не завдають вам клопоту протягом десятиліть. Але, щоб продовжити термін служби вашого котла потрібно періодично його обслуговувати.

  В інтернет-магазині kotel.kr.ua спеціалісти допоможуть підібрати необхідну запчастин для будь-якого газового котла
В інтернет-магазині kotel.kr.ua спеціалісти допоможуть підібрати необхідну запчастин для будь-якого газового котла

За своєю структурою газовий котел нагадує котельню в мініатюрі, яка обладнана автоматикою та оригінальним дизайном. Власники котлів часто стикаються з проблемою, коли зупинився чи забарахлив котел, щось не вмикається і видає помилку. Не всі можуть викинути пристрій, а на його місце поставити новий. Спершу слід провести діагностику та замінити деталь. Іноді ремонт котла обійдеться вам у 300-400 гривень. Тоді як придбати новий пристрій буде 10-15 тисяч гривень.

"Раз на рік слід проводити технічний огляд обладнання. Сервісне обслуговування нових котлів у більшості випадків безкоштовне від року до трьох, тому в цей період власники справно викликають майстрів, а далі за обслуговування необхідно платити. Який дорогий та надійний котел, відомої чи не дуже торгової марки, ви б не придбали, з часом вузли та агрегати обладнання виходять з ладу. Причин цьому є багато, від банальної жорсткості води, яку ви використовуєте, до безвідповідальної експлуатації та не вчасно проведеного ТО.

В наш час всі Ми звикли до комфорту в нашому домі, тепло в оселі та цілодобова доступність до гарячої води. І в момент коли виходить з ладу Ваш котел, користувач стикається з проблемою - як відремонтувати, де знайти необхідні запчастини, як правильно підібрати та як швидко можливо їх отримати. У вирішенні цих питань Вам допоможе інтернет магазин з продажу запчастин до газових котлів та колонок kotel.kr.ua. Звернувшись до нас ви маєте можливість отримати допомогу кваліфікованих спеціалістів, які проконсультують вас, точно підберуть необхідну запчастину, при необхідності порекомендуємо спеціаліста по місцю проживання, який допоможе виявити проблему та усунути її. Усі комплектуючі, які пропонуємо - нові та мають гарантію.

Нас рекомендують і довіряють, тож будьте впевнені, співпрацюючи з нами Ви залишитесь задоволені вірним вибором.

Зараз ви читаєте новину «Де купити якісні запчастини до газових котлів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути