вівторок, 19 лютого 2019 12:07

Що українці купуватимуть в 2020 році: рейтинг кухонної техніки майбутнього

  Що буде входити до рейтингу найпопулярніших гаджетів для кухні у 2020 році?
Що буде входити до рейтингу найпопулярніших гаджетів для кухні у 2020 році?

Різні девайси для кухні дозволяють економити час, спрощують процес приготування їжі і виконання побутових завдань. Все частіше домогосподарки користуються різними електричними гаджетами - кухонними комбайнами, хлібопічками і навіть яйцеварками.

ТОП-5 найбільш популярних гаджетів для кухні 2020: правдиві прогнози

Експерти прогнозують, що попит на кухонне обладнання буде рости зі стабільною швидкістю ще досить довго. Які гаджети незмінно будуть використовуватися на кухні в 2020 році?

1. Кухонні комбайни. Здається, час відмови від міксерів, блендерів та подрібнювачів на користь універсальних агрегатів типу "все в одному" настане зовсім скоро. Пристрої, за допомогою яких можна готувати тісто, фарш, креми, пюре, нарізати фрукти, овочі - те, що треба на кухні майбутнього.

2. Варильні поверхні. Зростання числа лофтів і компактних квартир-студій, робить актуальними невеликі поверхні для приготування. В умовах обмеженості простору можливості для установки громіздкої плити з духовкою майже відсутні, тому споживачі будуть віддавати перевагу саме окремим варильним поверхням.

3. Електрогрилі. Чому б не влаштувати барбекю в домашніх умовах? Навіть взимку можна приготувати смачний стейк або філе морської риби на грилі. Саме тому популярність грилів для будинку швидко зростає.

4. Функціональні кавомашини. Якщо раніше для приготування кави досить було лише кавомолки та турки, то зараз ситуація дещо змінилася. В 2019 вам досить компактної кавоварки з 1 функцією? Ймовірно, в 2020 черга дійде і до професійного пристрою з широким арсеналом корисних опцій.

5. Посудомийні машини. Є надія, що в 2020 році не залишиться місця застарілим стереотипам і посудомийка з нечуваної розкоші нарешті перетвориться в обов'язковий атрибут кухні.

Звичайно, залишаться актуальними навіть звичайні електрочайники та народні улюблениці - мікрохвильовки, але це вже зовсім інша історія.

Зараз ви читаєте новину «Що українці купуватимуть в 2020 році: рейтинг кухонної техніки майбутнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути