вівторок, 12 червня 2018 14:35

Cruise Lookbook від інтернет-магазину Modoza.com

Cruise Lookbook від інтернет-магазину Modoza.com
Інтернет-магазин Modoza представив власний lookbook

Інтернет-магазин Modoza у сезоні весна–літо 2018 порадував своїх клієнтів власним lookbook. Це унікальний помічник для тих, хто хоче виглядати красиво і відповідно до останніх трендів модного олімпу. Основний стиль lookbook — круїз. Дивлячись на оригінальні моделі, ти подумки вже уявляєш себе на спекотному морському узбережжі.

Цього разу світові кутюр'є дали друге життя вже відомими стильовим віянням і злегка розбавили їх абсолютними новинками. Слідуючи загальній тематиці lookbook, особливо популярною є морська лінія. Домінуючі відтінки: блакитний, синій, червоний, білий, бежевий, жовтий. Серед матеріалів, перевага віддається натуральним тканинам: бавовні, льону. Особливу роль в більшості образів грають яскраві деталі, що запам'ятовуються: строката фурнітура, насичені принти, помітні аксесуари.

Тут відсутні строгі, продумані лінії та силуети. Замість них створюється повна незалежність дій в струмуючих нарядах вільного крою. Представниць прекрасної статі очікують вкорочені брюки — кюлоти, блузи з воланами, повітряні сукні в різноманітних варіаціях. Чоловікам варто звернути увагу на шорти з тропічним принтом, сорочки в смужку з рукавами різної довжини, стильні піджаки кольору неба і золотого піску. Подібна різноманітність текстур, форм і колірних рішень дозволяє кожному знайти і зібрати свій ідеальний літній образ.

Lookbook подає такі модні бренди: LIU JO, PATRIZIA PEPE, NORMA J.BAKER, CROMIA, SILVIAN HEACH, BARBA NAPOLI, HARMONT & BLAINE, HUGO BOSS, ANTONY MORATO, ARMANI JEANS. Про все це і не тільки ви можете детально дізнатися на сторінці онлайн-бутика італійського одягу та взуття Modoza.com.

Зараз ви читаєте новину «Cruise Lookbook від інтернет-магазину Modoza.com». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути