Ексклюзиви
пʼятниця, 18 червня 2021 12:10

Чому натяжні стелі – ідеальний варіант для квартири?

Чому натяжні стелі – ідеальний варіант для квартири?
Профеcійний і надійний монтаж натяжної стелі в Києві і області виконують спеціалісти компанії Art Decor

Сучасний ринок будівельних матеріалів пропонує десятки варіантів облаштування стелі у помешканні. Це традиційний гіпсокартон, гіпсова і цементна штукатурки на металевій сітці, дерев'яна і ПВХ-вагонка, тканина, підвісні стелі, композитні панелі, скло, ПВХ-плівка, тощо. У кожного матеріалу є десятки різновидів виконання, кольорів, фактур, особливостей. Споживач може обрати загалом із сотень варіантів, на будь який смак, гаманець і вподобання. Всі вони мають свої особливості, вигоди, недоліки. Розібратись вкрай нелегко.

То чому ж 80% всіх людей обирають натяжні стелі, тобто стелі з ПВХ-плівки ?

Відповіддю є 10 причин

1. Стеля з ПВХ-плівки – найдешевша в облаштуванні. "Квадрат" коштує від 170 грн. Жоден інший матеріал не коштує так дешево. "Під ключ" обходиться щонайменше у кілька разів дорожче.

2. Натяжна стеля – найдешевша в обслуговуванні. Стелі з гіпсокартону, вагонки, панелей, штукатурки постійно треба обслуговувати. Навіть найякісніші з часом тріскають, осуваються, провисають. Їх треба кожні 3-4 роки підшпакльовувати, підфарбовувати, ремонтувати. Натяжна стеля служить до 25 років без обслуговування. Їй нічого не потрібно робити. Хіба мити, якщо з часом забрудниться.

3. Натяжна стеля – найшвидше монтується. Облаштування стелі у 3-кімнатній квартирі бригада майстрів виконує за 1 день.

4. Натяжна стеля монтується чисто, без пилу, шуму і бруду. Її встановлюють, коли вже весь ремонт зроблений. Часто – коли вже люди живуть у помешканні.

5. Стеля з ПВХ-плівки приховує всі комунікації. Гіпсова чи цементна штукатурка цього не передбачають, при монтажі каркасу для гіпсокартону комунікації заважають.

6. Натяжна стеля уберігає дім від затоплення сусідами зверху. Стеля в одній кімнаті площею 16 "квадратів" витримує до 1 кубометра води. Після провисання встановлюється на своє місце, без великих капіталовкладень.

7. Натяжна стеля має найбільше різновидів і варіантів оформлення. Глянцеві, матові, сатинові, однотонні, двотонні, з малюнком. Одноярусні, двоярусні, з подіумом по периметру. У поєднанні з гіпсокартоном можна виконати тисячі різних варіантів, композицій.

8. Стелю з ПВХ важко пошкодити. Не боїться корки від пляшки з шампанським, пару, вологості, протягу. Чого не скажеш за інші варіанти облаштування стель. Плівку можна лише порізати гострим ножем.

9. Натяжна стеля забирає найменше місця. При професійному монтажі займає 3-4 см простору. Для облаштування гіпсокартонної чи підвісної стель потрібно у кілька разів більше.

10. Натяжня стеля – найбезпечніша. Господарям не варто боятися, що під час найменшого землетрусу їм на голову впаде штукатурка, шмат гіпсокартону чи вагонка.

Профеcійний і надійний монтаж натяжної стелі в Києві і області виконують спеціалісти компанії Art Decor.

Зараз ви читаєте новину «Чому натяжні стелі – ідеальний варіант для квартири?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути