Ексклюзиви
вівторок, 06 жовтня 2020 14:51

Чому люди із усього світу хочуть лікуватися в Ізраїлі

Чому люди із усього світу хочуть лікуватися в Ізраїлі

Лікування за кордоном для багатьох українців досі залишається єдиним шансом зберегти здоров'я та життя загалом.

Найчастіше до іноземних лікарів звертаються із онкологічними, серцево-судинними захворювання, хворобами дихальних шляхів, нирок і печінки. Також коли потрібна сучасна діагностика, адже більшість пацієнтів прибувають із неправильно поставленим діагнозом.

За даними Організації економічного співробітництва та розвитку, щорічно близько 50 млн. осіб виїжджають на лікування за кордон. Більше 200 тис. з них - українці. Лідером серед країн із кращою медициною уже багато років є Ізраїль.

У чому секрет медицини Ізраїлю?

Лікування в Ізраїлі обирають навіть ті люди, які живуть в країнах із розвиненою медициною. Секретом є успішне та налагоджене функціонування системи охорони здоров'я, основним в якій є пацієнт.

Крім того, в країні ретельно контролюють роботу персоналу лікувальних закладів. Усі лікарі висококваліфіковані і часто проходять стажування в кращих медичних установах світу.

Кращим Ізраїль є і у сфері розробки медичного оснащення. Більшість лікарень мають сучасне обладнання, яке дозволяє проводити найбільш точну діагностику та виконувати надскладні операції. Багато людей саме тому і обирають лікування в Ізраїлі, адже в рідних країнах просто немає обладнання для потрібних процедур.

До усіх переваг лікування в Ізраїлі додається ще й доступна ціна порівняно із іншими країнами із розвиненою медициною.

Яку лікарню обрати?

У країні працюють десятки масштабних широкопрофільних медичних клінік. Однак однією із найкращих є центральна лікарня національного значення "Іхілов" у Тель-Авіві. Мають відділення онкології, кардіології, гастроентерології, ортопедії, генікології, урології.

Це єдина клініка, куди направляють лікуватися пацієнтів і з найбільш складними діагнозами. І це не дивно. В "Іхілові" працює 1300 лікарів, частина із них професори відомі у всьому світі. При цьому мають надсучасне обладнання, адже замінюють його кожні 5 років.

Багато українців втрачають шанс на одужання, відмовляючись лікуватися за кордоном, адже побоюються лишитися самим в чужій країні. Проте ця клініка має багаторічний досвід в прийомі іноземних пацієнтів та чіткий алгоритм дій, щоб забезпечити зручні умови перебування та лікування хворих. Зокрема, майбутнього пацієнта ретельно консультують та від самого приїзду і протягом усього лікування супроводжує медичний координатор-перекладач. Також на території клініки є готель, тому в разі амбулаторного лікування не доведеться щодня витрачати час на дорогу. Крім того, усім пацієнтам гарантують страховку. На відміну від багатьох інших лікарень, у "Іхілові" не вимагають передплату. Розрахунок відбувається поетапно після кожної проведеної процедури.

Зараз ви читаєте новину «Чому люди із усього світу хочуть лікуватися в Ізраїлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути