вівторок, 26 листопада 2019 17:51

Чорна П'ятниця в секс шоп "Насолода" - знижки до 70%

Знижки до -70% в секс шоп Насолода!

Наприкінці листопада традиційно стартує акція Чорна П'ятниця! Секс шоп "Насолода" завжди дарує знижки, і дозволяє купити круті секс-іграшки, не спустошивши при цьому гаманець. Саме час оновити старий вібратор, поповнити запаси мастил і масажних олійок! Адже листопад - це прекрасний час для затишних і теплих вечорів з улюбленими, час чуттєвих масажів, тантричного сексу і романтики... Інтимні іграшки найпопулярніших брендів зі знижкою до 70% ви можете придбати на Чорну П'ятницю в секс шопі "Насолода".

  На Чорну П'ятницю в секс шопі "Насолода" ви можете придбати   інтимні іграшки найпопулярніших брендів зі знижкою до 70%
На Чорну П'ятницю в секс шопі "Насолода" ви можете придбати інтимні іграшки найпопулярніших брендів зі знижкою до 70%

Покупки, про які не шкодуєш в майбутньому - це про британський бренд Gvibe! Колекція підібрана зі смаком і любов'ю. В ній Ви знайдете: компактні і мініатюрні вібратори на палець; чудові іграшки для двох, які можна обіграти в будь-якій позі; і головна "фішка" бренду - вібратори з Bioskin, дивовижно м'якого і ніжного матеріалу, в який Ви закохаєтесь з першого дотику. Повністю водонепроникні, надійні і потужні іграшки, які стануть бажаним доповненням у Вашій парі.

Ви у курсі всіх хай-тек новинок, а канал Ілона Маска Ваш улюблений? Тоді ловіть бренд We-vibe, у якого більше 90% колекції управляється за допомогою смартфона з будь-якої точки світу. Ви створюєте і керуєте вібрацією, можете налаштовувати потужність і грати з Вашим партнером в режимі реального часу. Такі ігри з дистанційним управлінням несамовито збільшують бажання близькості і дарують солодкі хвилини задоволення!

Вишуканим подарунком, який висловить всю вашу любов і пристрасть стане іграшка від Lelo. Шведський бренд вже який рік завойовує жіночі серця і не тільки їх... Бездоганний дизайн, незмінна якість і кращі безпечні матеріали переводять Lelo в розряд секс-іграшок, які обожнюють і (без зайвої скромності) кохають.

Про вакуумну стимуляцію не чув тільки ледачий! Німецький бренд Satisfyer налічує більше 10-ти іграшок (на будь-який бюджет), щоб спробувати і насолодитися неймовірним відчуттям "посмоктування" і отримати гарантований оргазм. Якщо це не найкращий подарунок, то що тоді?

З секс-іграшками Ви можете зняти напругу, розслабитися і отримати задоволення. Коли ще спробувати новеньке, якщо не за цієї нагоди?

Реальна Чорна п'ятниця в Насолоді! Все по чесному! Вибирай круті секс-іграшки за найкращою ціною! Акція діє з 25 листопада по 2 грудня включно. Бажаємо Вам вдалої П'ятниці!

Зараз ви читаєте новину «Чорна П'ятниця в секс шоп "Насолода" - знижки до 70%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути