вівторок, 12 листопада 2019 11:59

Побутові проблеми чи теплий басейн із смачною їжею – де краще провести новорічні свята

  Купуючи гарячий тур ти проведеш святкові дні і забудеш про побутові проблеми
Купуючи гарячий тур ти проведеш святкові дні і забудеш про побутові проблеми

Новорічні та різдвяні свята наближаються. Як же хочеться відсвяткувати їх у теплій країні. Виходити зранку з готелю, де все включено і бачити перед собою теплий басейн і море.

Хочеш забути про мокру погоду та святкові турботи і просто поїхати відпочивати? Є супер пропозиція! hottours.in.ua підготували для тебе шалені знижки на зимовий відпочинок. Купуючи гарячий тур ти проведеш святкові дні і забудеш про побутові проблеми.

"Гарячі тури в hottours.in.ua купую вже не вперше. Круто, що за 5 тисяч можна поїхати в Єгипет і відпочити на повну. Комфортабельні номери в готелях, шведські столи та теплий басейн навіть серед лютої зими. Цього року планую поїхати туди на Новий рік і незабутньо відпочити з друзями", - розповідає Ірина Маліновська з Полтави.

Замовивши гарячі тури в Єгипет ви отримаєте повний комплекс відпочинку за ціну, яку витратили б на продукти для святкового столу. Тепер це можна зробити не виходячи з квартири чи офісу. Заходите на сайт hottours.in.ua, обираєте країну. Через декілька секунд вам телефонує оператор, з яким обговорюєте всі деталі.

"Їздила з чоловіком минулого року на різдвяні свята в Єгипет через сайт hottours.in.ua . Заплатили по 4500 грн з людини за тиждень крутого й активного відпочинку. Жили в 3-х- зірковому готелі. Обслуговування варте всіх 5 зірок. Харчування на вищому рівні, прозорий і величезний басейн на території. До моря – 200 метрів. Щодня розважальна програма. Ходили на дискотеки, танцювали. Це було неймовірно. Замість того, щоб весь час простояти біля плити – відпочивала і набиралась сил перед роботою. Дякую hottours.in.ua за такий відпочинок після важкого року", - розповідає Миланія Заревська з Чернігова.

Для того, щоб купити гарячі тури не обов'язково йти в агенцію. Достатньо перейти на сайт і натиснути кнопку "Купити". З вами відразу зв'яжеться менеджер і допоможе з вибором.

Після оплати на пошту прийдуть сертифікати на поселення у готелі та квитки на переліт. У гарячий тур входить переліт, зустріч в аеропорту менеджерами компанії, доставка до готелю і харчування.

"Кожного року стою біля плити всі свята. Наче принеси-подай. Минулого року вмовила чоловіка поїхати відпочивати в Єгипет. Кума порадила сайт hottours.in.ua. Купили гарячий тур за 6 тисяч і жодного дня не пошкодували! Басейн теплий, вночі підсвічується, смачна їжа, починаючи з бутербродів і закінчуючи кальмарами. Цього року поїдемо компанією друзів. Дуже рекомендую!", - розповідає Олена Мороз з Вінниці.

hottours.in.ua – це тисячі позитивних відгуків і слова вдячності від клієнтів. Сумніваєшся? Переходьте на сайт і переконаєтесь самі. Зроби правильний вибір!

Зараз ви читаєте новину «Побутові проблеми чи теплий басейн із смачною їжею – де краще провести новорічні свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути