четвер, 07 травня 2020 12:37

Батькам на замітку: як розвинути розумові та творчі здібності малюка

Дуже важливо розвивати здібності дитини із перших років народження. Тоді малюк краще адаптуватиметься в середовищі, легше сприйматиме різні науки в дитячому садку та школі.

У таких випадках справжньою знахідкою стануть розвиваючі іграшки. Вони не лише зацікавлять дитину, а принесуть користь.

  Інтернет-магазин Coolbaba Toys пропонує придбати модульні бізіборди з можливою заміною їх наповнення
Інтернет-магазин Coolbaba Toys пропонує придбати модульні бізіборди з можливою заміною їх наповнення

"Всі ми знаємо, що дитина під час гри розвивається, тож ігри - це невід'ємна частина її життя. Головне підібрати найкраще рішення. Найефективнішими є ті, які розвивають дрібну моторику рук. Нервові закінчення на пальчиках неопосередковано пов'язані з центрами головного мозку, які і відповідають за пам'ять, мислення, концентрацію уваги, уяву та мовні здібності. Зазвичай, діти грають в такі ігри самостійно, що робить їх впевненішими, відповідальнішими. А батьки можуть пояснити правила гри, підказати щось, розділити емоції радості, після вдало вирішеного завдання", - пояснює психолог Наталія Кожушна.

Існує безліч іграшок, які сприяють розвитку дрібної моторики рук. Але справжньою знахідкою та помічником у розвитку дитини є - бізіборд.

Це ігрова панель, найчастіше зроблена з дерева, на якій закріплені різні деталі, які допомагають малюку навчитись керувати своїми пальчиками. Заняття на бізіборді вчить концентрації та терпінню, самостійності, тренує логічне мислення дитини та уяву, сприяє фізичному розвитку.

Обираючи бізіборд варто звернути увагу на такі речі:

Вік дитини. Бізіборди будуть цікаві дітям від 7 місяців і до 4 років. Усе залежить від елементів, що розташовані на дошці. Для малюків важливо, щоб не було предметів, які можна легко відірвати та проковтнути, а старшим сподобаються бізіборди з більш складними іграми та завданнями.

Розмір дошки. Важливо де буде гратися дитина: вдома чи в подорожах, тому бізіборди є такі, які можна поставити на підлогу або тримати в руках, а є ті, які вішають на стіну.

Безпека. Оскільки іграшку виготовляють здебільшого з дерева, потрібно купувати відшліфований до гладкості та без будь-яких гострих країв і скалок. Або пофарбований спеціальними фарбами.

  Інтернет-магазин Coolbaba Toys пропонує придбати модульні бізіборди з можливою заміною їх наповнення
Інтернет-магазин Coolbaba Toys пропонує придбати модульні бізіборди з можливою заміною їх наповнення

Інтернет-магазин Coolbaba Toys пропонує Вам придбати модульні бізіборди з дуже корисною можливістю - заміною їх наповнення (іграшок) по мірі дорослішання вашої дитини. Їх виготовляють вручну на власному виробництві із безпечних матеріалів, зокрема із дерева. Такі іграшки екологічні, ні за яких обставин не нашкодять здоров'ю дитини. Навіть в процесі фарбування використовуються тільки безпечні натуральні фарби, до складу яких входять рослинні олії, віск, парафін, пігменти.

Загалом Сoolbaba має в асортименті більш ніж 10 тис. товарів світових брендів. Вікова категорія представленої продукції стартує з народження і включає в себе все необхідне для ігор, розвитку і навчання дитини. Підлітки та студенти можуть придбати гаджети, ноутбуки і різну периферію. Крім того, можуть вибрати різні комплектуючі, щоб зібрати ПК самостійно. Також Сoolbaba пропонує товари для молодих мам. Приємним бонусом для покупців стануть акції та знижки.

Зараз ви читаєте новину «Батькам на замітку: як розвинути розумові та творчі здібності малюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути