пʼятниця, 27 жовтня 2023 17:12

Банк "Південний" підписав Меморандум про співпрацю з КНУ імені Тараса Шевченка

Банк "Південний" розпочав програму довгострокової підтримки державної освіти у сфері економіки. Першим кроком стало підписання Меморандуму про співпрацю з провідним університетом країни – Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

Автор: bank.com.ua
  Банк "Південний" почав співпрацю з провідним університетом України з метою підготовки майбутніх фахівців
Банк "Південний" почав співпрацю з провідним університетом України з метою підготовки майбутніх фахівців

Мета співпраці – забезпечити майбутніх спеціалістів не лише теоретичними, а й практичними знаннями. У цьому університеті допоможуть експерти банку та представники великого корпоративного бізнесу, які зацікавлені у кваліфікованих спеціалістах як роботодавці.

Команда банку разом із провідними викладачами Економічного факультету вже опрацювала теми практичних кейсів, які органічно впишуться в навчальний план студентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні змінилися правила обміну доларів

Крім того, банк обладнає для студентів академічний хаб, в якому можна буде навчатися та відпочивати навіть за умов блекаутів. Ремонт та переобладнання приміщень на базі Економічного факультету вже розпочалися.

Як зазначила голова правління банку "Південний" Алла Ванецьянц, для банку цей проєкт – не лише можливість підтримати освіту, а й зробити свій внесок у майбутнє країни завтра, оскільки у повоєнний час Україні потрібні будуть грамотні фахівці.

Співпраця банку та університету допоможе підготувати майбутніх фахівців, яких потребує сучасний ринок праці.

Банк "Південний" – один із лідерів фінансового ринку України, який займає третє місце у групі українських банків із приватним капіталом за розміром активів. Акціонери банку "Південний" Юрій Родін та Марк Беккер заснували його 1993 року, і ось уже 30 років він є надійним фінансовим партнером для приватних клієнтів та бізнесу. Репутація банку підтверджується довірою топового портфеля клієнтів – обслуговуються у банку "Південний" бенефіціари великого та середнього корпоративного бізнесу України.

За визначенням Національного банку України, "Південний" п'ятий рік поспіль входить до категорії системно важливих банків.

Ліцензія НБУ № 65 від 07.10.2011 на право надання банківських послуг.

Зараз ви читаєте новину «Банк "Південний" підписав Меморандум про співпрацю з КНУ імені Тараса Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути