вівторок, 09 березня 2021 14:18

Англійська онлайн: чим віртуальні заняття відрізняються від звичайних?

Хоч інтернет давно став частиною нашого життя, не всі ще звикли до того, що завдяки гаджету та інтернет-підключенню можна отримати повноцінні знання. Саме тому сьогодні ми вирішили розібрати на прикладі мовної школи Green Forest greenforest.com.ua відмінності вивчення англійської онлайн і в класичному форматі. Також детально розглянемо переваги онлайн-навчання.

Головна відмінність занять з англійської онлайн від занять в звичайній школі

По суті, відмінностей в навчанні онлайн і офлайн не існує. В обох випадках у вас буде:

• викладач, з яким вам доведеться бачитись на кожному занятті;
• стабільний графік занять, який залежить від курсу англійської;
• одні і ті ж методики викладання англійської мови, які можна обрати залежно від своїх вподобань;
• пробний онлайн-урок англійської, на якому можна познайомитись з викладачем та та його методикою роботи;
• домашнє завдання.

Головна відмінність в різних форматах вивчення англійської - це те, де саме буде проходити заняття. В традиційному варіанті вам доведеться регулярно відвідувати мовну школу, тоді як в сучасному форматі ви можете займатися в будь-якій точці світу, де є доступ до інтернету. Також вам знадобиться зручний гаджет - щоб бачити викладача, а також матеріали, які він пропонує та пояснює.

  Сучасне навчання може проходити не лише дома, а й навіть в кафе
Сучасне навчання може проходити не лише дома, а й навіть в кафе

Якщо вам цікаво дізнатись, як швидко вивчити англійську - онлайн чи в реальній школі, компетентну відповідь ви знайдете в цій статті https://greenforest.com.ua/ua/journal/read/kak-bystro-vyuchit-anglijskij-onlajn-zanyatiya-ili-privychnye-uroki. Завдяки цій же статті ви зможете дізнатися, яких цілей допомагає досягнути вивчення англійської у віртуальному форматі.

Переваги навчання мовам через інтернет

Хоч віртуальні заняття з англійської дуже сильно нагадують звичайні уроки в школі, у них є безліч переваг. Про перше ми вже згадували в попередньому розділі - це можливість займатися вивченням мови з будь-якої точки світу. Із цієї переваги випливає також той факт, що вам не доведеться витрачати час на поїздки до мовної школи та назад. А час в сучасному світі коштує дуже дорого.

Інші переваги вивчення нових мов за допомогою сучасних технологій:

• Онлайн-курси зазвичай коштують дешевше. Якщо порівнювати ціни в Україні, то ви можете заощадити декілька тисяч гривень на одному курсі.
• Викладач дає доступ до інтерактивних матеріалів, які дають змогу вивчати мову. Це можуть бути відео та тексти, доступ до яких ви отримуєте назавжди.
• Під час віртуального вивчення мови легше подолати психологічні бар'єри та страхи. Адже викладач знаходиться не прямо перед вами, а онлайн, завдяки чому ви швидше впораєтесь із соромом та скутістю. Аналогічно відбувається і з спілкуванням з одногрупниками, яких ви побачите лише в комп'ютері.

Зараз ви читаєте новину «Англійська онлайн: чим віртуальні заняття відрізняються від звичайних?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути