понеділок, 10 серпня 2020 17:56

Аналітичний сервіс FoxyCredit вийшов на ринок Румунії

Аналітичний сервіс FoxyCredit вийшов на ринок Румунії

У липні цього року фінансово-аналітичний сервіс FoxyCredit вийшов на ринок Румунії. На сайті вже з'явилися перші огляди мікрофінансових компаній. За місяць роботи підрозділу його послугами встигли скористатися понад 200 людей.

Хоча в квітні і травні 2020 року ринок споживчих кредитів Румунії значно скоротився через карантин (в березні він становив 49,5 млрд леїв, в травні - лише 48,2 млрд), обсяг виданих позик поступово повертається на колишній рівень.

За час "простою" частина позабанківських організацій пішла з ринку, а частина змінила правила кредитування: наприклад, все більше великих МФО залишають сектор позик менше 1 тис. доларів. Відповідно, зараз клієнтам особливо важливо отримувати актуальні огляди, щоб вибирати відповідні умови.

Після карантину багато позичальників особливо зацікавлені в отриманні невеликих кредитів на повсякденні витрати, тому в першу чергу сервіс звернув увагу на позабанкові організації, що видають позики на суму від 100 євро.

Довідка про компанію

Сервіс фінансової аналітики FoxyCredit почав роботу в Швеції в 2018 році. Головне завдання компанії - збір і аналіз стратегічної інформації про банки та небанківські організації, що надають послуги споживчого кредитування. Оцінивши затребуваність послуги, компанія розширює зону присутності і поступово виходить на нові ринки. Так, зараз підрозділи сервісу відкриті в Україні, Норвегії, Данії, Фінляндії та Польщі. У штат компанії входять IT-фахівці і фінансові аналітики.

Офіційний сайт компанії - FoxyCredit.com. На сторінках сервісу користувач може швидко порівняти основні умови кредитних пропозицій, зокрема, ліміти, можливі терміни договору, ставки, наявність бонусних програм для нових або постійних клієнтів. Також на сайті публікуються знижкові промокоди. Крім того, доступні розгорнуті огляди компаній, які включають:

• докладний опис умов кредитування;

• вимоги до працевлаштування і кредитної історії позичальників, а також до пакету документів;

• процедуру оформлення кредиту;

• шляхи погашення боргу;

• об'єктивне зіставлення переваг і недоліків компанії.

Відвідувачі сайту можуть залишати відгуки щодо фінансових компаній, тим самим допоможуть скласти фахівцям FoxyCredit їхній рейтинг.

Зараз ви читаєте новину «Аналітичний сервіс FoxyCredit вийшов на ринок Румунії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути