середа, 28 квітня 2021 14:56

Олександр Ліцкевич з Люкс Груп радить, як перевірити справжність годинника і не пошкодувати про вибір

Олександр Ліцкевич з Люкс Груп радить, як перевірити справжність годинника і не пошкодувати про вибір
На що звернути увагу при виборі годинника?

У сучасної людини кожен день розписаний по хвилинах. Звичайно, час потрібно контролювати і без годинника не обійтися. Дехто купує сучасні розумні ґаджети, але більшість віддає перевагу швейцарському годиннику.

Статус, надійність, довгий термін служби - це далеко не весь список позитивних моментів, якими славляться подібні аксесуари. Сучасний асортимент просто переповнений різними моделями і з їх вибором не буде ніяких проблем. Тільки важливо бути уважними, оскільки легко можна натрапити на підробку. Для цього Олександр Ліцкевич із Люкс Груп дасть кілька порад, як перевірити справжність годинника і придбати гідний аксесуар.

На які тонкощі звернути увагу?

Відповідне маркування

Найчастіше виробники використовують такий напис Swiss Made. У більшості випадків її знайдете на циферблаті. Рідше вона зустрічається на задній кришці. Цей напис означає, що механізм зібраний і встановлений в Швейцарії. А ще він тут пройшов фінальну перевірку.

Також можете побачити Swiss Movement, Swiss Parts, Swiss Case. Це означає, що певні частини зроблені в одному з кантонів країни.

А ще зустрічається напис Geneve. Велика частина механізму збиралася в кантоні Женева. Це один із знаків найвищої якості.

Наявність міжнародної гарантії від виробника

А ще не забувайте про сервісне обслуговування. Ці тонкощі повинні бути повністю прописані виробником, щоб потім не виникло ніяких питань.

Документи, що підтверджують оригінальність

Тут повинні бути чітко прописані використовувані матеріали, вся інформація про механізм та інші технічні характеристики. У документах не повинно бути неточностей, помилок, друкарських помилок.

Це були важливі рекомендації, які точно варто враховувати. Також Lux Groups називає ще кілька тонкощів, які стануть в нагоді:

Уважно огляньте сам годинник. Робота повинна бути виконана акуратно. Відколи, подряпини, інші дефекти повинні максимально насторожити.

Зверніть увагу на зовнішній вигляд. Особливо на написи. Якщо вони зроблені криво або там відрізняється шрифт, мають виникнути сумніви.

У питанні оригінальності аксесуара не буває дрібниць. Тут потрібно звертати увагу на кожну деталь. Тільки так вдасться уникнути помилок.

За словами Олександра Ліцкевича з Люкс Груп, справжність швейцарських годинників - не просто ідеальна і тривала робота механізму, а ще статус, впевненість. Нехай підібраний аксесуар допоможе продемонструвати впевненість і успіх.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Ліцкевич з Люкс Груп радить, як перевірити справжність годинника і не пошкодувати про вибір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути