пʼятниця, 30 липня 2021 17:06

Якісно, стильно, нестандартно: чому обирають футболки з принтами

  PROSTO Майки пропонують широкий вибір футболок з принтами
PROSTO Майки пропонують широкий вибір футболок з принтами

Мода циклічна і постійно змінюється. Але є такі речі, що виглядатимуть цікаво, гарно і стильно у всі часи й випадки життя. Наприклад, футболка - це універсальна та зручна річ. Її одягають під джинси, шорти спідниці, штани. Навіть взимку футболки згодяться, щоб одягнути під основний одяг для тепла.

Футболки з принтами останнім часом стали чи не найбільш популярними. Їх носять не лише підлітки, але й абсолютно усі, незалежно від від віку чи статі. Адже така річ дає волю фантазії та привертає увагу оточуючих.

Дуже популярними вони є в якості подарунка на День народження. Це цікаво й незвично, тому людині точно сподобається. Адже принт може бути пов'язаний із її вподобаннями, роботою, чи навіть бути смішним.

Замовити якісні футболки з принтами можна на сайті PROSTO Майки. Виробники пропонують багато різних принтів: патріотичні, з написами, героями мультфільмів. Є навіть футболка у вигляді форми збірної України з футболу для найзатятіших вболівальників. Тут кожен обере собі футболку до смаку і залишиться задоволений.

Один з найбільш цікавих варіантів - футболки із 3D-друком. Її шиють зі спеціальної двошарової тканини. Внутрішній шар складається з 100% бавовни, зовнішній шар для друку з поліестеру. Вироби, надруковані таким методом, що не вигоряють на сонці і не стираються при пранні.

3D-зображення має вигляд об'ємної картинки, максимально наближеної до реальності.

Для досягнення такого ефекту використовують інноваційні технології і сучасне обладнання. Вони обробляють малюнок, враховуючи світлотіні і фактури тканини. Малюнок створюють, підбираючи уважно кольори та відтінки у процесі. Фахівці звертають увагу на найдрібніші деталі та елементи зображення.

Щоб річ довго та якісно служила, за нею треба правильно і ретельно доглядати. Прати вироби з об'ємними малюнками краще при температурі води не більше 30 градусів. Порошок варто обирати для кольорових виробів і уважно читати його склад. У ньому не повинно бути агресивних реагентів і відбілювача. Загалом прати 3D-футболки краще руками, а якщо пральною машинкою, то в делікатному режимі. При цьому, якщо обрати перший варіант, то віджимати речі вручну і без великих зусиль. Якщо у машинці, то мають бути мінімальні обороти для віджиму. Сушити такі футболки краще на горизонтальній поверхні, а прасувати з внутрішньої сторони.

PROSTO Майки пропонують широкий вибір футболок з принтами. Тут можна обрати річ будь-якого розміру та на всі смаки. Вироби якісні і будуть носитися довго.

Зараз ви читаєте новину «Якісно, стильно, нестандартно: чому обирають футболки з принтами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути