Ексклюзиви
пʼятниця, 26 березня 2021 17:55

Як вибрати автомобіль, щоб не розчаруватися

Купівля автомобіля - актуальна проблема і для жителів великих мегаполісів, і для мешканців невеликих містечок і селищ. Але далеко не завжди є можливість (та й бажання) придбавати "залізного коня" з салону. На допомогу приходять численні дошки оголошень і сайти продажу б / у авто, де можна знайти варіант на будь-який смак і бюджет.

 

Варто розуміти, що покупка вживаного авто - це завжди ризик. Рідко хто з продавців готовий розкрити всю правду і представленому лоті і його бажання приховати недоліки автомобіля і виручити за нього більше грошей цілком зрозумілі. Що робити покупцеві? Як вибрати дійсно гарне транспортний засіб і не прогадати?

Пошук автомобіля б/у самостійно

В першу чергу позначте критерії пошуку авто, в тому числі розмір транспортного засобу. Скільки людей буде пересуватися на машині, скільки багажу ви плануєте перевозити? Якщо потрібен автомобіль тільки для однієї людини і для пересування по знайомому маршруту - сміливо купуйте компактну модель, витрати на утримання якої будуть мінімальні. Для поїздок великою компанією авто знадобиться більшого розміру.

Якщо ви плануєте проводити в дорозі багато часу, виїжджати за місто, подорожувати на машині - оптимальним рішенням стане позашляховик. Такий транспорт не підведе, а й витрати на його утримання не маленькі.

Визначившись із загальними критеріями - розміром, потужністю мотора, прохідністю, кольором, можна приступати до більш вузького пошуку. Визначте виробника автомобіля, знайдіть всі допустимі вами модифікації. таким чином вдасться скласти невеликий список, за яким знайти ідеальне авто буде простіше.

Наступний етап - ретельне вивчення пропозицій, представлених на ринку. Моніторьте найбільш надійні і зарекомендували себе сайти, відстежуйте поява на їхніх сторінках цікавлять вас моделей. До вивчення кожного відповідного оголошення підходите гранично уважно - важливо врахувати не тільки загальні відомості - вік авто, пробіг, технічні характеристики, але і те, як автомобіль зберігався, в якому стані його кузов, салон, технічна частина. Зв'яжіться з продавцем і задайте йому питання, що цікавлять вас питання. Якщо сумнівів в правдивості відповідей не виникає - призначайте зустріч для огляду автомобіля.

Що робити під час реальної зустрічі з авто мрії? Є кілька важливих пунктів:

● детально вивчіть зовнішній вигляд транспорту, товщину фарби, відповідність всіх зазорів - авто може бути битим, перефарбованим та ін .;
● уважно вивчити стан салону, водійського місця, звернути увагу на приладову панель;
● заглянути під капот для огляду на наявність течі і інших несправностей;
● обов'язково підняти машину або завезти її на яму для огляду знизу.

Ще перед тим, як вирушати на огляд, перевірте авто за номером в базах викрадених транспортних засобів. При можливості - замовте перевірку по vin-коду. Вся та робота потребує чимало часу, до того ж, навряд чи ви знайдете хороший автомобіль вже з першого перегляду. Варто бути готовим до того, що на пошуки доведеться витратити і тимчасові, і енергетичні ресурси, нерви, сили. Отримати 100% -у впевненість в тому, що обрані автомобіль повністю відповідає зібраної інформації про нього не вийде.

Пошук авто за допомогою автопідбору

Варіант 2 - ви можете замовити підбір авто в Києві і по Україні у професіоналів компанії Moto Scout. В цьому випадку вам необхідно лише позначити важливі параметри і періодично відстежувати перебіг пошуків. Ви не витрачаєте час і сили, які не нервуєте і не їздите по всьому місту і за його межі на огляди. Фахівці виконують цю роботу за вас, надаючи щоденні звіти. Крім цього такий підхід дозволить отримати максимальну впевненість в якості авто - профі знають, де і що шукати. Ви купуєте машину, про яку знаєте все. Не бійтеся переплатити - фахівці професійно торгуються, аби окупити вартість власних послуг.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати автомобіль, щоб не розчаруватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути