Ексклюзиви
середа, 05 лютого 2014 11:15

Як українські зірки святкували Різдво

Як українські зірки святкували Різдво

Одним із найкращих прикладів цьогорічного святкування етнічного Різдва є Winter Romantik Fest, який відвідали українські зірки. Відбувся він у місті Яремче, що в Українських Карпатах, за підтримки "Романтік Спа Готелю".

- Відсвяткували величне Різдво по-справжньому казково та феєрично. Дотримувалися всіх давніх традицій, - говорить Ольга, адміністратор готелю "Романтік Спа". - Провели безліч захоплюючих конкурсів. Готували традиційні страви, влаштували невеликий спектакль від зіркових сімей. Адже вітчизняні знаменитості - люди з активною життєвою позицією, креативні, творчі, уміють веселитися та радіти життю. Ольга Сумська, Влада Литовченко, Валерія Черненко запалили всіх своєю енергією, вродженим артистизмом. Віктор Павлік на знак вдячності за теплу гостинність подарував гостям концерт від душі.

Конкурси влаштували так, щоб зацікавити і чоловіків, і жінок. Прекрасна половина, як годиться, засукавши рукави українського національного вбрання, із великою любов'ю взялася за приготування святкової куті, вареників. Поділилася із присутніми секретами своєї майстерності та ексклюзивними рецептами. Чоловіки зіркового складу виконали улюблені пісні. Діти також не залишилися без уваги. Безліч розваг та конкурсів принесли їм відчуття незабутнього Різдва, що залишилося назавжди.

За перемогу в конкурсах "Найкращий вареник" та "Найкраща кутя" готель-організатор нагородив переможців щедрими подарунками: безкоштовним сімейним відпочинком у "Романтік Спа Готелі", сеансами в соляній кімнаті та послугами висококваліфікованого масажу.

Серед особливостей святкування - спільна коляда. Захоплення та здивування приніс великий різдвяний гриль-пікнік, на якому гості мали нагоду поласувати 37-метровою дуже смачною ковбаскою-гриль. Це гуцульська страва з натурального м'яса, приготовлена за спеціальним рецептом на гриль-чавуні просто неба.

Над створенням 27,7-кілограмового шедевру майже добу трудилися 15 працівників "Романтік Спа Готелю". Представники Національного реєстру рекордів України зафіксували його як найдовша в Україні ковбаса. Метою даного рекорду є заохочення людей виробляти якісний продукт із натуральних складників за місцевими традиціями.

Після частування організатори фестивалю влаштували лижні змагання за участю знаменитостей Winter Celebrity Games. Ольга Сумська виборола перше місце, на другому опинився Іван Олексійович Гаврон. Серед наймолодших перше місце дісталося Анні Борисюк, друге - Марії Горянській Подарунковий сертифікат на послуги висококваліфікованого масажу виграв Сергій Нещенко.

- Це фестиваль, який популяризує українську культуру, українську кухню та українські гори Карпати. Він показує, настільки щирі ми, українці, і як гарно можемо зустрічати гостей!

Зараз ви читаєте новину «Як українські зірки святкували Різдво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути