понеділок, 23 жовтня 2017 09:49

8 причин, чому кейтеринг завжди краще ресторану

Хочете відсвяткувати день народження, річницю весілля, корпоративний захід? Не поспішайте замовляти зал в ресторані. Яскраву вечірку, яка надовго запам'ятається, можна організувати навіть на природі або в своєму приміщенні, якщо замовити виїзне банкетне обслуговування у кейтеринговій компанії.

Ви вибираєте місце

Доставити гарний посуд і смачну їжу можна куди завгодно - хоч на лісову галявину біля озера, хоч в офісний центр. Святкуйте іменини у себе вдома або за містом. Покиньте галасливе місто, щоб насолодитися красою природи.

Немає обмежень у часі

Замовити столик в ресторані напередодні Нового року буває складно. Деякі заклади громадського харчування закриваються в строго визначений час. Але якщо ви замовили виїзне обслуговування банкетів у кейтеринговій компанії, можна гуляти до ранку. Ніщо вас не обмежує - починати планувати новорічну вечірку можна вранці 31 грудня.

  8 переваг кейтерингу над рестораном
8 переваг кейтерингу над рестораном

Яскраві враження

Якщо святкувати в ресторані, гості будуть потім обговорювати, скільки грошей ви витратили. Ваша вечірка стане в один ряд з десятком подібних заходів. Але якщо ви виберетеся на природу, це стане сюрпризом для вас і ваших гостей. Тисячі "селфі" і незабутні враження - як приємне доповнення до весело проведеного часу.

Не тільки застілля, а й розваги

Ресторан - це нудно. Потрібно одягати офіційний одяг, вести себе скромно і суворо дотримуватися застільного етикету. А на природі можна влаштувати веселі ігри і конкурси, голосно співати пісні і розважатися. Про те, як правильно зав'язати краватку і підібрати туфлі до плаття, можна навіть не згадувати.

  8 переваг кейтерингу над рестораном
8 переваг кейтерингу над рестораном

Багато гостей

Кількість відвідувачів в ресторані обмежена його місткістю. А виїзне обслуговування дозволяє організувати захід будь-яких розмірів. Плануєте весілля на 1000 людей? Хочете зібрати кілька сотень співробітників з усіх філій вашої мережі? Немає нічого простішого - замовляйте кейтеринг.

Простір для творчості

У ресторані вам навряд чи дадуть можливість поміняти інтер'єр. А кейтерингові компанії самі пропонують послуги з оформлення приміщень. Хочете перетворити банкетний зал в лицарський замок або палац чарівної принцеси? Немає нічого простіше!

  8 переваг кейтерингу над рестораном
8 переваг кейтерингу над рестораном

Меню

Вибираючи страви в ресторані, ви, як правило, дієте тільки в рамках меню закладу. А кейтерингові компанії можуть запропонувати вам значно більше. Хочете поєднувати страви японської та французької кухні? Будь ласка, ніхто не буде обмежувати ваші кулінарні фантазії і експерименти.

Економія грошей

В рахунок, який приносять вам після вечері в ресторані, входить не тільки робота кухарів і продукти, а й оплата оренди приміщення в центрі міста, комунальні послуги, реклама і багато іншого. Тому рахунок від кейтера завжди буде нижче, ніж від ресторану. При співставленій якості послуг.

Зараз ви читаєте новину «8 причин, чому кейтеринг завжди краще ресторану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути