Ексклюзиви
четвер, 11 грудня 2008 10:00

Місце Семенюк займе Портнов

Місце Семенюк займе Портнов

Кабінет Міністрів України пропонує Верховній Раді призначити главою Фонду державного майна України Андрія Портнова. Відповідний проект постанови ВР N3467 зареєстрований в українському парламенті 10 грудня 2008 року.

Крім того, в Раді зареєстрований проект постанови N3466 про звільнення з посади глави ФДМУ Валентини Семенюк-Самсоненко.

Раніше повідомлялося, що 11 грудня на своєму пленарному засіданні Верховна Рада України має намір розглянути кадрові пропозиції уряду, зокрема щодо голови Фонду держмайна, главі Антимонопольного комітету і щодо змін у складі уряду.

"Порядок денний сформований комітетами. Перш за все, це антикризові закони. Завтра (в четвер) обиратимуться судді. Можливо, будуть приведені до присяги члени Вищої ради юстиції України. Уряд запропонує кадрові певні рішення, зміни у складі уряду, Антимонопольному комітеті, Фонді держмайна. Але першими розглядатимуться антикризові закони", - сказав Портнов, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Місце Семенюк займе Портнов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути