середа, 18 квітня 2007 14:02

Зятя Ющенка не включили до виборчого списку НСНУ

Зять Президента України Олексій Хахльов вважає, що невнесення його прізвища до виборчого списку "Нашої України" свідчить про відсутність будь-якого лобіювання та протежування з боку Віктора Ющенка.

"Трагедії чи поразки у даній ситуації я не бачу. Політичне життя кожного політика складається з багатьох раундів. Мій перший – став таким. Результат минулого політичного понеділка - це в першу чергу яскраве свідчення відсутності будь-якого лобіювання та протежування зі сторони батька. Я щиро йому вдячний за це і сприймаю як визнання моєї самостійності у прийнятті рішень, вчинках і політичному виборі", - сказав Хахльов.

"Сьогоднішня ситуація така, а якою вона буде завтра - час покаже. Знаю одне – я впевнений у своїх силах, переконаннях і готовий йти далі", - додав він.

Прізвище зятя Ющенка було запропоноване для внесення у виборчий список "Нашої України", але деякі делегати з"їзду партії, що відбувся 16 квітня, не підтримали цю пропозицію, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Зятя Ющенка не включили до виборчого списку НСНУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути