неділя, 06 грудня 2015 01:45

Звітність про діяльність українського уряду за рік здивує - Іванчук

Звітність про діяльність українського уряду за рік здивує - Іванчук
Фото: nagg.in.ua

Ознайомившись з узагальненим документом про діяльність уряду за рік, більшість критиків будуть здивовані результатами.

"Дуже багато зроблено за цей час. Простий приклад: МВФ, який є основним донором нашої країни, і Світовий банк говорять про те, що вони здивовані, як за такий короткий термін зроблено стільки змін у законодавстві та на шляху проведення реформ", - сказав Іванчук в ефірі телеканалу "112 Україна".

За його словами, не варто зараз говорити про рейтинги політичних сил чи окремих політиків, а продовжувати роботу на шляху реформування країни.

За словами народного депутата, були зроблені суттєві кроки на шляху спрощення ведення бізнесу і створені умов для залучення інвестицій в Україну, що має поліпшити позиції держави в рейтингу Світового банку і зробить країну привабливою для інвестицій.

"У парламенті зараз знаходиться більше 20 законопроектів на розгляді, що стосуються виключно децентралізації. Необхідно зробити все, щоб Україна увійшла до ТОП-50 рейтингу Doing Business", - зазначив Іванчук.

Він також повідомив, що бізнесмени відчують результати дерегуляції вже наприкінці року, коли повністю буде скасована звітність і більшість ліцензій.

Зараз ви читаєте новину «Звітність про діяльність українського уряду за рік здивує - Іванчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути