четвер, 27 грудня 2007 11:58

Звільнився головний міліціонер Криму

Начальник Головного управління МВС України в Криму - заступник міністра внутрішніх справ Анатолій Могильов написав рапорт про відпустку з подальшим звільненням з посади заступника міністра.

Про це кореспондентові повідомив начальник Центру громадських зв`язків кримської міліції Олександр Домбровський.

"Анатолій Могильов написав рапорт про те, що йде у відпустку з подальшим звільненням з посади заступника міністра", - відзначив Домбровський. Він додав, що це пов`язано зі скороченням кількості заступників у міністра внутрішніх справ – посада заступника міністра, яку обіймав Могильов, була автоматично скорочена.

Начальник ЦГЗ повідомив, що зараз Могильов перебуває в резерві МВС. "Він перебуває у відпустці і в резерві МВС", - сказав Домбровський.

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко майже повністю змінив керівництво міністерства. За словами Луценка, кількість заступників керівника МВС зменшено з 12 до 7 осіб. Крім того, Луценко повідомив, що має намір змінити керівників обласних управлінь МВС, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Звільнився головний міліціонер Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути