понеділок, 20 серпня 2012 16:35

Звільненням членів ЦВК влада апріорі визначить, що вибори будуть нечесними - нардеп

Звільненням членів ЦВК влада апріорі визначить, що вибори будуть нечесними - нардеп
На думку нардепа, на такі дії владу наштовхує усвідомлення того, що шляхом чесних і прозорих виборів вони виграти не зможуть. Фото: gazetavv.com

Партія регіонів по-іншому, крім фальсифікацій, вже не може вигравати на виборах, якщо вона викидає з Центральної виборчої комісії останніх опозиційних членів ЦВК.

Про це заявив народний депутат від фракції БЮТ-"Батьківщина" Андрій Павловський, коментуючи Gazeta.ua можливе звільнення двох членів Центрвиборчкому від опозиції – Андрія Магери та Валерія Шелудька.

"Це фактично одні з останніх членів Центральної виборчої комісії, які напряму не належать Партії регіонів, - говорить він. - І фактично, якщо їх звільнять, то апріорі влада, Партія регіонів визнає, що вибори будуть нечесними, що будуть масові фальсифікації. І щоб це прикрити на вищому рівні ЦВК, для того й звільняють цих людей, які є більш-менш незалежними".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-голова ЦВК: "Якщо хтось хоче розхитати човен ЦВК, то це робиться даремно"

За словами "бютівця", Магера не має відношення до опозиції на всі 100%.

"Це просто незалежна людина, яка з кожного питання має свою особисту думку й не боїться, не соромиться її демонструвати. Ну, якщо вони вже й таких людей повикидають, то значить Партія регіонів по-іншому, крім фальсифікацій, по-чесному вже не може вигравати", - зазначив нардеп.

"Виходить, вони апріорі визначили, що шляхом чесних і прозорих виборів виграти не зможуть, тоді значить робитимуть масові фальсифікації, підтасовки тощо. А щоб усе це прикрити, і щоб нікому було в ЦВК навіть зробити зауваження, мати окрему особисту думку, то таких незалежних членів просто поурізають, повикидають", - додав Павловський.

Зараз ви читаєте новину «Звільненням членів ЦВК влада апріорі визначить, що вибори будуть нечесними - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути