Ексклюзиви
середа, 18 червня 2008 08:58

Зварич: Бут - найгірша падлюка, яка сидить у Верховній Раді

Я робитиму все для того, щоб зробити життя пана Буту "приємним" і дуже веселим. Це - "якнайгірша падлюка", яка сидить у сесійній залі Верховної Ради. Про це заявив народний депутат від блоку НУ-НС Роман Зварич, коментуючи подальші дії блоку щодо однопартійця Юрія Бута, який написав заяву про свій вихід із коаліції.

"Насамперед, йдеться про те, щоб вивести пана Бута з Комітету з питань правосуддя та перевести його до Комітету з питань молоді та спорту. По-друге, кілька звернень я особисто підписував до Генеральної прокуратури стосовно зв"язків Юрія Бута із розвідувальними органами Російської Федерації.

Також були направлені цілий ряд звернень щодо громадянства пана Бута, оскільки я досі не бачу жодного документального підтвердження того, що Юрій Бут відмовився від російського громадянства.

Крім того, я надіслав лист керівникові секретаріату Верховної Ради, щоб той звільнив 11 місце в сесійній залі, яке зараз захоплене зрадником, оскільки я не можу гарантувати йому нормального стану здоров"я, якщо він там сидітиме", - резюмував Зварич, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Зварич: Бут - найгірша падлюка, яка сидить у Верховній Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути