понеділок, 23 червня 2008 12:08

Жванія за одночасні дострокові вибори Ради й Президента

Депутат Верховної Ради, член фракції блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Давид Жванія виступає за одночасне проведення дострокових виборів парламенту й Президента.

Про це він сказав в інтерв"ю щотижневику "Контракти".

"Потрібно проводити одночасно дострокові вибори й Президента, і парламенту, міняти Конституцію й визначати майбутні вертикалі влади - президентські і парламентські", - сказав Жванія.

При цьому він вважає, що до проведення виборів необхідно внести зміни до Конституції.

"Якщо йти на вибори з існуючою Конституцією й законами, нічого не зміниться: просто в парламенті буде інша коаліція, й інший уряд буде воювати із Президентом", - вважає депутат.

Зокрема Жванія вважає, що на сьогодні буде складно внести зміни до чинної Конституції.

Депутат Верховної Ради від фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Давид Жванія впевнений, що Президент Віктор Ющенко отримає поразку на наступних президентських виборах.

Голова фракції Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді Іван Кириленко прогнозує призначення позачергових парламентських виборів у разі, якщо до 7 липня не буде врегульовано ситуацію, що склалася в Раді.

Лідер блоку свого імені Володимир Литвин вважає неминучими позачергові вибори Верховної Ради.

Голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Віктор Янукович допускає позачергові вибори Ради у разі відсутності домовленостей між парламентськими силами про створення нової коаліції, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Жванія за одночасні дострокові вибори Ради й Президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути