пʼятниця, 04 липня 2008 10:07

Жванія про Ющенка: "Він дурень!"

Жванія про Ющенка: "Він дурень!"

Депутат від НУНС, член депутатської групи "Народна самооборона" Давид Жванія заявляє, що його справу сфабрикували на Банковій, коли Секрітаріат Президента очолив "дикун" Віктор Балога.

Про це Жванія заявив в інтерв"ю газеті "Сегодня".

"Я не вірю, що Віктор Балога ухвалює рішення такого масштабу самостійно, але я не розумію, навіщо такі рішення приймати Віктору Ющенку. Можливо, у нас є суперечності, але можна вести просто політичну боротьбу. А те, що відбувається зараз, це перебір. Цей абсурд почався, коли Секретаріат очолив дикун, який звик себе так вести у себе на батьківщині, на Закарпатті. Вони самі не можуть обгрунтувати, навіщо мені було здійснювати фальсифікацію в отриманні громадянства. Навіщо мені це? У мене немає жодного іншого громадянства, я не приховую, що я грузин, але я громадянин України", - заявив Жванія.

Жванія не вірить в таку схему: позбавлення паспорта, недоторканності, а потім підозрюваним в отруєнні призначать його знайомого і його. Мова йде про Томаза Цінцабадзе, який підвозив Жванію до дачі Сацюка, де відбулася вечеря, на якій отруїли Ющенка.

"Це їх хвора фантазія. Цінцабадзе живе в Україні, він живе і працює тут. Він не політик, він просто продає машини. Його вся Україна знає", - сказав Жванія.

"Розумієте, він опинився випадково на цій вечері у Сацюка. Він цього дня привіз мені автомобіль і на ньому мене возив, оскільки я сам машину не воджу. Він мені показував машину і заразом повіз мене і Ющенка додому", - додав нардеп.

На питання чи правда, що, коли вони поверталися з дачі Сацюка, Ющенку стало погано і Цінцабадзе дав йому якусь пігулку, Жванія відповів: "Це неправда, ніяких пігулок не було".

Відповідаючи на питання, що він робитиме, якщо Ющенко продовжуватиме мститися до кінця за його заяви, Жванія сказав перехрестившись: "Слава богу. Я буду цьому лише радий".

На питання, чи мстива Ющенко людина, Жванія заявив: "Він дурень!"

Зараз ви читаєте новину «Жванія про Ющенка: "Він дурень!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути