понеділок, 19 липня 2010 10:40

Жванія пішов до Стретовича через парламентські вибори - Карасьов

Жванія пішов до Стретовича через парламентські вибори - Карасьов

"Нунсівець" Давид Жванія став членом партії Християнсько-Демократичний Союз через новий закон про вибори до місцевих органів влади. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Вадим Карасьов.

"Це також пов"язано із розумінням того, що наступним законом про парламентські вибори Верховна Рада також буде забороняти участь у них блоків і робити ставки на партії. Тому треба займатися партійним будівництвом. Брати якийсь відомий бренд, вкладати в нього людський та фінансовий ресурси. Цим Жванія і займається. Стретович не проти такого обміну. Всі розуміють, що Тимошенко не може дати місця всім колишнім "нашоукраїнцям". Їй би своїх депутатів прилаштувати", - зауважив він.

Політолог зазначив, що чим більше буде партій в правому центрі, тим вища буде серед них конкуренція.

"І тим більше вони будуть забирати один у одного голоси. Тому правоцентристським силам потрібно об"єднуватись. Інакше їм не буде місця в майбутній партійній системі", - додав Карасьов.

За словами експерта, шанси у Жванії зі Стретовичем на місцевих виборах невеликі.

"Взяти декілька місць в обласних чи міських радах. Вони більше налаштовуються на парламентські вибори, які відбудуться десь навесні 2011 року. Влада наважиться на дострокові вибори, тому що 2012 рік економічно буде важким. Тим більше, що зараз у Партії регіонів йде гарна торгівля обіцянками. Тому їм краще наблизити вибори", - пояснив він.

Нагадаємо, депутат від НУНС Давид Жванія офіційно став членом партії Християнсько-Демократичний Союз. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Політради ХДС 17 липня.

Зараз ви читаєте новину «Жванія пішов до Стретовича через парламентські вибори - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути