четвер, 15 липня 2010 12:08

Луценко набиває собі ціну - експерт

Луценко набиває собі ціну - експерт

Юрій Луценко підіймає свою вартість на політичному ринку. Так вважає директор Центру суспільно-інформаційних технологій "Форум" Валерій Димов. Про це він сказав у коментарі кореспонденту.

"Він заявляє про співпрацю з Тимошенко і Яценюком для того, аби пробувати домовлятися з ними. Там вже з ким вийде... Просто набиває собі ціну", - зазначив експерт. "Але я думаю, що в нього більше шансів піти на співпрацю з Тимошенко, з якою він і до цього непогано працював.

За його словами, після того, як більшість "самооборонівців" перейшла в коаліцію і до Давида Жванії в групу, його вартість на політичному полі впала.

"Тому він намагається взяти на себе обов"язки того, що хоче осідлати об"єднавчого коня. Та навряд чи це йому вдасться. Швидше, на місцевих виборах будуть якісь процеси між Тимошенко і Яценюком. І тут вже невідомо, як разом з ними буде ще й Луценко, - додав експерт.

Нагадаємо, лідер "Народної самооборони" на майбутніх місцевих виборах буде стояти пліч-о-пліч з політичними силами Арсенія Яценюка і Юлії Тимошенко.

"Вже у серпні, як тільки будуть готові відповідні документи, партійні організації оголосять, в яких правових формах здійснюватиметься ця співпраця" - зазначив він.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Луценко набиває собі ціну - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути