вівторок, 09 вересня 2008 08:19

Жванія Крілю: "Игорь, бросайте Ющенко, идем к Тимошенко"

Жванія Крілю:  "Игорь, бросайте Ющенко, идем к Тимошенко"
Народний депутат України (фракція "Наша Україна – Народна самооборона"), лідер політичної партії "Єдиний Центр" Ігор Кріль заявляє, що колега по фракції Давид Жванія пропонував йому працювати у команді лідера БЮТ Юлії Тимошенко.

Про це він повідомив учора під час прес-конференції у Тернополі.

"У грудні минулого року Жванія мені казав: "Игорь, бросайте Ющенко, идем к Тимошенко". Але я не хочу кидати Ющенка. Я ніколи не буду працювати на Тимошенко, бо вона в моєму розумінні сповідує антиукраїнську політику, зв"язавшись через Медведчука з Росією", – сказав Кріль.

Тимошенко сповідує антиукраїнську політику, зв"язавшись через Медведчука з Росією

"Антиконституційні законопроекти внесли у парламент Портнов, Лавринович – близькі особи до Віктора Медведчука... Ми здогадуємося, на чию догоду вони це роблять... Подивіться на кроки цих політиків – і ви все зрозумієте", – зазначив лідер ЄЦ.

На його думку, зараз в Україні повторюється ситуація, яка вже мала місце в українській політиці. "Колись Медведчук уже знімав Ющенка-прем"єра і заявляв, що той ніколи не стане Президентом. Тоді у нього прапором був Янукович, тепер – Тимошенко. Більш витонченіший прапор, але більш цинічний", – вважає Кріль.

При цьому він назвав нинішнє протистояння у Верховній Раді апогеєм боротьби двох політичних векторів – проукраїнського і антиукраїнського.

УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Жванія Крілю: "Игорь, бросайте Ющенко, идем к Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути