Ексклюзиви
понеділок, 01 квітня 2013 15:51

Журналістка "розбила" авто Кличка, а він пообіцяв їй руку і серце - як сьогодні жартували в Раді
18

Фото: Фото: Андрій ШМАТОВ

"Віталій, я вашу машину розбила", - кліпає очима журналістка одного з телеканалів, звертаючись до лідера УДАРу Віталія Кличка. Той у понеділок вранці перед Погоджувальною радою стоїть на сходах у комітетах парламенту поруч зі своєю прес-секретаркою.

"А у мене її немає, то, певне, когось іншого, - всміхається у відповідь Кличко і кладе праву руку на плече журналістці. - А ви заміжня?".

"Я б хотіла вийти за вас заміж", - киває та.

"Тоді я Вам роблю пропозицію на честь першого квітня, аби ви пораділи", - сміється лідер УДАРу і заходить до кабінету. Тут зібралися лідери фракцій та комітетів. Мають обговорити порядок денний роботи на поточний тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція хоче завтра в Раді поговорити з урядом про повінь

"Завтра треба розпочати з питання повені в Україні, - вмикає мікрофон керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк. - Треба запросити уряд, голів державних обласних адміністрацій, відповідні служби з надзвичайних ситуацій, щоб нам доповіли: чи готова Україна до того, аби подолати повінь. Київською міською державною адміністрацією була розповсюджена інформація про те, як треба боротися з повінню. Треба взяти аптечку, сірники, хліб та питну воду. Тут ключова фраза написана: в Києві треба зібратися на підвищеному місці. Воно у нас одне - вулиця Банкова, де знаходиться Адміністрація президента. Ми так зрозуміли, що для цього і просять взяти сірники та запальнички".

"У вівторок також має бути розглянуто питання призначення київських виборів на 2 червня", - каже лідер "Свободи" Олег Тягнибок.

Також пропонує змінити процедуру заслуховування уряду по п'ятницях.

"Не потрібно вислуховувати десятихвилинні доповіді з папірчика членів уряду, - пояснює "свободівець". - Минула година запитань до уряду була ганьбою українського парламентаризму та Кабміну. Члени уряду поводили себе неприпустимо. Я хочу нагадати уряду Азарова, що Кабінет Міністрів підконтрольний та підзвітний Верховній Раді. Тому його представників треба опустити на землю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко вимагає розглянути на цьому тижні питання імпічменту президенту

"На цьому тижні має бути розглянуто питання відповідальності уряду, - підтримує Тягнибока лідер УДАРу Кличко. - На минулій годині запитань до уряду прем'єр Азаров на питання, коли буде звіт, зверхньо відповів: "Коли буде час - буде звіт". Так не годиться. Уряд, починаючи від прем'єра, закінчуючи силовиками, наробив достатньо, аби піти у відставку. Також ми вимагаємо цього тижня розглянути законопроект про імпічмент. Ми всі розуміємо, що цей закон дуже потрібен, незалежно від прізвища президента".

Керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов закликає опозицію проголосувати законопроект про скасування депутатської недоторканності.

"Я б хотів, аби ми не лукавили у цьому питанні. Адже є відповідний законопроект, який пройшов усю процедуру, у тому числі Конституційний Суд. Ми можемо його проголосувати, і позбавити депутатів недоторканості. Я пропоную так вирішити питання. Якщо ми не хочемо цього робити, то давайте піднімати питання суддів, президента, де є взагалі окрема процедура. Тоді ми ніколи не пройдемо цей шлях", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Журналістка "розбила" авто Кличка, а він пообіцяв їй руку і серце - як сьогодні жартували в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути