Ексклюзиви
субота, 25 серпня 2012 11:32

Журналістка без перешкод проникла у "Межигір'я" і зробила знімки хоромів Януковича
13

Фото: Фото: pravda.com.ua

Журналіст Тетяна Чорновіл у День незалежності таємно потрапила в резиденцію "Межигір'я", яка офіційно належить підставній компанії "Танталіт", а реально контролюється Віктором Януковичем, повідомляє Українська правда.

Чорновіл була затримана через декілька годин після проникнення на територію. За її словами, охорона силою вилучила її телефон та видалила зняті там фотографії найбільш засекреченого об'єкту в Україні.

Розповідь Чорновіл про побачене всередині резиденції Януковича, яка 5 років тому була виведена з державної власності на підставні фірми, дивіться тут:

Водночас Чорновіл зберегла декілька знімків, на яких зображені повністю завершене гольф-поле Януковича, канали всередині "Межигір'я", а також легендарний "Галеон" – місце відпочинку Януковича на воді.

Нагадаємо, вартість тільки одного дебаркадера із сусального золота та мармуру складає близько $10 мільйонів.

Янукович неодноразово відхрещувався від цих об'єктів, хоча їх приналежність до нього не викликає жодних сумнівів, пише інтернет-видання.

Сама Тетяна Чорновіл, яка зараз балотується до парламенту за округом у Львівській області, називає свою акцію політичною.

"У мене не стояло завдання відзняти певні об'єкти, хоча до "Галеону" я йшла спеціально, бо зовнішній вигляд ніхто не бачив. Це була суто політична акція, яка полягала в тому, що після підписання Януковичем мовного закону це стало для мене останньою краплею для визначення, ким він є – а він є ворогом України. Я хотіла продемонструвати всім людям, що ми скочуємося до диктатури на найближчі 20 років. І моя акція мала показати, що паркани – це ніщо. Жоден паркан не може захистити ворогів України від обуреного народу, від їх мирних акцій, якщо людей прийде багато. Якщо це змогла зробити одна людина, то людське море ніщо не зупинить", - сказала Чорновіл.

Охорона "Межигір'я", яка затримала Чорновіл, передала її в руки міліції. В присутності понятих вона відтворила проникнення на територію резиденції, передає ТВі.

/media/video/452486/1_452486.mp4

Чорновіл прогнозує, що кримінальна справа проти неї буде порушена після завершення виборів.

Зараз ви читаєте новину «Журналістка без перешкод проникла у "Межигір'я" і зробила знімки хоромів Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

228

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути