пʼятниця, 22 лютого 2019 11:15

Журналіст про реванш "регіоналів": отримають по морді мокрими трусами

Журналіст про реванш "регіоналів": отримають по морді мокрими трусами
Запит на справедливість у суспільстві лишився, каже журналіст Роман Скрипін.

Якщо колишні "регіонали" повернуться до влади і нав'язуватимуть попередню політику, то отримають жорстку реакцію суспільства. Про це сказав журналіст Роман Скрипін в ефірі телеканалу "1+1".

На запитання телеведучого: "Чи не настане час, коли всі ці "прекрасні" люди, вілкули, мураєви скажуть нам всім, національно свідомим людям: "Бандера, лежать"?" журналіст відповів: "Я цього не боюся, тому що вони дістануть по мордасам мокрими трусами. Ми ж ніби толерантні, культурні, терпимо, але насправді це небезпечна гра".

"Якщо подивитися на політичні розклади, тут стирчать вуха з усіх боків Льовочкіна, Медведчука і багатьох інших, кого толерує президент. Тому вони себе так і поводять. Тому що їм вчасно не заїхали в писок", - сказав Скрипін.

Президент толерує Льовочкіна, Медведчука і решту

"Я думав, що ми мали б подорослішати швидше (після Майдану. - Gazeta.ua), виявилося що ні. Виявилося, що більшість людей інфантильні. У нас є загальна фобія на зміни. Ми ніби їх хочемо, але боїмося. Тому так товчимося. Цим користується Порошенко. Людина півзаходів. Він все робить на половинку, на півшишечки. Судова реформа - на півшишечки, корупція - на півшишечки. Все на півшишечки. Там де йому треба, там не на півшишечки. Так само і народні депутати, всі органи влади. Де ринок землі? Верховна Рада мала б ухвалити. Але є фобія. Боїмося: а що, якщо? Ніхто не знає, як буде", - зауважив він.

Запит на справедливість у суспільстві лишився, вважає журналіст.

"Він лишився на рівні незадоволеності. І це небезпека для поточної влади. І хто там буде завтра, для них так само. Якщо вони не задовільнять цей запит, буде просто масове збурення. Люди поки що терплять. Приходиш ти в суд, а справедливості там не знаходиш, тебе нищить сама система", - пояснив Скрипін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенка зловили на співпраці з кумом Путіна

Українці найбільше довіряють волонтерам, армії і церкві. Про це свідчать результати опитування, проведеного Центр Разумкова.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст про реванш "регіоналів": отримають по морді мокрими трусами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути