пʼятниця, 12 жовтня 2012 11:17

Журналіст Луценко знявся з виборів, аби "не допустити Пилипишина"

Журналіст Луценко знявся з виборів, аби "не допустити Пилипишина"
Ігор Луценко. Фото: facebook.com

Київський журналіст і активіст, кандидат в народні депутати по одномандатному виборчому округу N223 Ігор Луценко знявся з виборів і закликав опозиційних кандидатів об'єднати зусилля в Шевченківському районі Києва проти екс-глави району Віктора Пилипишина.

Про це він повідомив на своїй сторінці соцмережі Facebook.

"Знімаюся! І закликаю колег по опозиції переступити через амбіції. Друзі, повідомляю, що знімаюся з виборчих перегонів. Нагадаю, я балотувався, щоб – у першу чергу – не допустити Віктора Пилипишина, ставленика влади, у Раду", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиційну агітацію на бігбордах Керчі незаконно замінили на "КГБ" сина мера

"Цим кроком хочу дати приклад двом моїм колегам-кандидатам по опозиції, підштовхнути їх до об'єднання заради перемоги. Якщо усім трьом опозиційним кандидатам по Шевченківському району Києва (округ 223) – Руслану Брицькому (УДАР), Юрію Левченку (ОО-Свобода) і мені об'єднати зусилля, з'являється серйозний шанс – шанс, можливість – перемогти реального кандидата від Партії Регіонів", - додав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві обстріляли агітаційний намет Чорновола

На його думку, якщо "не залишити проміж нас одного – то через розтягування опозиційних голосів Пилипишин ТОЧНО переможе".

"Тепер відповідальність за 223-й округ – на Свободі та Удару, на Левченку та Брицькому. Очікую від них кроків, відповідних моєму. Якщо ніхто з них не піде назустріч одне одному, можуть постраждати не тільки виборці Шевченківського району, а й усе місто і вся країна", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст Луценко знявся з виборів, аби "не допустити Пилипишина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути