неділя, 08 січня 2023 18:05

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ спростували чергову брехню росіян

ЗСУ спростували чергову брехню росіян
Полковник Сергій Череватий спростував брехню росіян. Фото: АрміяInform

Збройні сили України спростували заяву російського Міністерства оборони про нібито "численні жертви" серед українських військових у Краматорську на Донеччині.

Заяви росіян є "інформаційною операцією" з огляду на успішні дії Збройних сил України по ураженню великих скупчень особового складу окупантів. Про це сказав представник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий у коментарі "Суспільне".

"Ця інформація настільки ж відповідає дійсності, як так і дані, що вони знищили всі наші HIMARS. Це – інформаційна операція Міноборони РФ у відповідь на успішні дії ЗСУ по ураженню їх великих скупчень особового складу, їх складів, логістики нашими високоточними системами ураження. У них такої можливості немає", – сказав полковник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські зенітники "приземлили" російський вертоліт

Раніше Міноборони РФ заявило про ніби-то загибель у гуртожитках в Краматорську понад 600 українських військових. Заявили про "операцію відплати" за знищення російських окупантів у Макіївці.

8 січня голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив, що окупанти завдали сім ракетних ударів по Краматорську і два – по Костянтинівці.

У новорічну ніч було нанесено удар по місцю базування російських окупантів в Макіївці на Донеччині. В результаті – 400 мертвих окупантів і 300 поранених, які перебували у будівлі професійно-технічного училища, повідомив СтратКом ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ спростували чергову брехню росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути