четвер, 11 травня 2017 09:57

"Зради немає" - у Авакова заспокоїли з новим начальником поліції

"Зради немає" - у Авакова заспокоїли з новим начальником поліції
Віталій Глуховеря у кофті "СРСР". Фото: Facebook

Радник глави Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко закликав не судити про призначення нового начальника поліції Дніпропетровської області Віталія Глуховері за футболкою з написом СРСР.

Про це пише ТСН.

За словами Геращенка, цьому знімку більш як 10 років.

"Ви знаєте, якщо добре поритися, може, і в мене така футболка є. Може, я 15 років тому займався в футболці. Якщо ми судитимемо про призначення людей за футболками 10-річної давнини, то сильну благополучну країну не побудуємо. Ми займатимемося скандалами, фейками і більше нічим", - сказав він у телеефірі.

Ще один радник глави МВС Іван Варченко заявив, що, коли Глуховеря одягнув цю футболку, кіч СРСР не був заборонений.

"Немає святих людей, і, напевно, треба сприймати світ таким, який він є. Водночас цей кітч СРСР не був заборонений... Треба подивитися, коли виготовили цю футболку. Я не думаю, що її пошили тоді, коли йшла війна з Росією", - сказав він.

Тим часом журналістка і колишній член атестаційної комісії МВС Ольга Худецька повідомила про те, що в 2010-2013 роках Глуховеря працював представником МВС України в Російській Федерації. Також Худецька зазначила, що у відомстві Глуховері перебувало розслідування за подіями на Майдані у Дніпрі, результат якого – нульовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голий торс і Russia на одязі - просочилися британські фото дітей Порошенка

9 травня у Дніпрі сталася масова бійка, травмували 14 осіб, затримали 15. Під час сутичок побили учасників АТО. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив начальників обласного і міського управлінь поліції у Дніпропетровській області.

Зараз ви читаєте новину «"Зради немає" - у Авакова заспокоїли з новим начальником поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути