середа, 03 жовтня 2012 10:45

Зона вільної торгівлі з СНД відкриває Україні нові можливості - Азаров

Зона вільної торгівлі з СНД відкриває Україні нові можливості - Азаров
Фото: novostimira.com

Питання посилення просування українських товарів на зовнішніх ринках є одним із важливих напрямків економічної політики.

Про це на засідання Уряду у середу сказав прем'єр Микола Азаров.

Він нагадав, що минулого тижня у Ялті проходило засідання Ради голів урядів країн СНД. Азаров наголосив, що там було затвердженно комплекс заходів на 2012-2014 роки, щодо реалізації міждержавної програми інноваційного співробітництва на період до 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров пообіцяв і надалі підвищувати доходи вчителів

"Головне, що хотілося б особливо підкреслити, на засіданні було прийнято заяву голів урядів у зв'язку з набранням чинності угоди про зону вільної торгівлі з країнами СНД. З її прийняттям перед нашими країнами відкриваються нові можливості, адже ця угода є важливим етапом на шляху формування торгово-економічних відносин між нашими державами на якісно новому рівні та новій правовій основі. Вона відкриває великі перспективи вільної торгівлі на величезному економічному просторі з населенням майже 280 мільйонів", - зауважив голова Уряду.

Він вважає, що зараз на порядку денному є наступний надзвичайно відповідальний період - це поетапна реалізація і розвиток положень угоди про зону вільної торгівлі з СНД.

Зараз ви читаєте новину «Зона вільної торгівлі з СНД відкриває Україні нові можливості - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути