неділя, 14 жовтня 2012 21:02

Знаєте хто програє по округах? Той, хто у своїх думках навіть трішки допускає зрікатися від партійної лінії - Тягнибок

Лідер ВО Свобода Тягнибок наголосив своїм одно партійцям після виборців перевірити хто як вів передвиборчу кампанію. Про це він сказав на з'їзді партій, який у Будинку кіно в Києві.

Виступаючи перед членами партії Тягнибок запевнив, що чудово знає хто як працює по кожному регіону України.

"Звісно, що перед виборами ми цього піднімати не будемо, але після виборів ми детально пройдемося по кожній області. Є обласні штаби, яким нічого не треба пояснювати вони і так знають як політично грамотно проводити агітацію, а є деякі штаби, які як цапи впиваються, мовляв, давайте інструкцію і тільки по ній будемо працювати та ще якби інструкції дотримувалися, а то й цього не роблять", - сказав Тягнибок

Лідер ВО "Свобода" також попередив однопартійців щоби ніхто не відходив від партійної лінії.

"Я об'їхав всю Україну, всіх вас бачив. Знаєте хто програє по округах? Той, хто у своїх думках навіть трішки допускає зрікатися від партійної лінії. Загадаєте мої слова, той і програє, а той хто дотримується нашої лінії обов'язково переможе", - підкреслив лідер ВО "Свобода"

На з'їзді виступають  всі голови обласних штабів партії ВО "Свобода" зі звітом передвиборчої ситуації в їхніх регіонах. У кожного з них Тягнибок питає чи є кандидати, яких треба знімати з перегонів.

Зараз ви читаєте новину «Знаєте хто програє по округах? Той, хто у своїх думках навіть трішки допускає зрікатися від партійної лінії - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути