Ексклюзиви
пʼятниця, 29 березня 2019 17:08

ЗМІ повідомили, кому Зеленський передав російський бізнес

ЗМІ повідомили, кому Зеленський передав російський бізнес
"Кварталівці" Володимира Зеленського не припинили бізнес у Росії, кажуть журналісти. Фото: pravda.com.ua

Шоумен, кандидат у президенти Володимир Зеленський більше не володіє часткою в російському кінобізнесі. Він позбувся її на користь автора "Студії Квартал-95" Андрія Яковлєва.

Відповідно до даних із реєстру юридичних осіб Кіпру, у компанії Green Family LTD, яка володіє кінобізнесом "кварталівців" у Росії, змінилися засновники, повідомляють журналісти програми "Схеми: корупція в деталях"

Зеленський, який був співзасновником компанії разом зі своїми партнерами по "Кварталу 95" (Андрій Яковлєвим, Сергієм та Борисом Шефірами), а також соратником Ігоря Коломойського Тимуром Міндічем (через компанію Appex International LTD), вийшов із бізнесу.

Green Family LTD –​ засновник російських компаній "​Грін філмс"​, "Вайсберг пікчерс"​ і "Платинумфільм"​. Вони продовжують працювати у Москві.

Отже, "кварталівці" не припинили вести бізнес у Росії, однак роблять це вже без свого лідера – Зеленського, кажуть журналісти.

Також ЗМІ нагадують, що раніше в інтерв'ю Дмитру Гордону Зеленський заявляв, що виробництво кіно- і телесеріалів його команда припинила ще у 2014 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Балаболи - всі": журналіст жорстко проїхався по президентській кампанії

30 січня Центральна виборча комісія зареєструвала Зеленського кандидатом у президенти. Вибори глави держави відбудуться 31 березня.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ повідомили, кому Зеленський передав російський бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути