Ексклюзиви
пʼятниця, 29 березня 2019 11:12

"Балаболи - всі": журналіст жорстко проїхався по президентській кампанії

"Балаболи - всі": журналіст жорстко проїхався по президентській кампанії
Кампанія перетворилася на "повну ахінею", каже журналіст Роман Скрипін.

Теперішня президентська кампанія не несе жодного конструктиву. Про це сказав журналіст Роман Скрипін в ефірі телеканалу "1+1".

"Всіх вже колотить від цих виборів. Відбувається повна ахінея. Від жодного з кандидатів я не почув конструктиву. У цій кампанії всі вони, матюкатися ж не можна, балаболи - язиком потріпати. Знаю тисячі людей в країні, які своїми руками роблять речі, які можна помацати - об'єднання, волонтерство. Натомість від кандидатів чуємо лише загальні фрази. Я цих людей за фізичною, тяжкою роботою ніколи не бачив. Є серед них ті, хто щось таки зробив руками, а хтось ходив на фронт. Але в більшості своїй це просто "трьоп".

Оця вся критика, "злочинна влада", "режим". Бл*дь. Так ви ж цей "режим" і створювали, всі кандидати. З яким тепер героїчно самі боритеся", - заявив він.

"Об'єднувати суспільство треба довкола економіки. Запустіть ринки, це об'єднувальне і у всіх болить по всій Україні", - сказав Скрипін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міг би закрити всі питання у першому турі і не паритися" - Притула дорікнув Порошенкові

Вибори президента відбудуться 31 березня.

Якщо жоден із кандидатів не набере понад 50% голосів, 21 квітня відбудеться другий тур. До нього вийдуть двоє найрейтинговіших претендентів на посаду глави держави.

Зараз ви читаєте новину «"Балаболи - всі": журналіст жорстко проїхався по президентській кампанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути