Ексклюзиви
четвер, 30 серпня 2018 17:00

ЗМІ назвали голову виборчого штабу Порошенка

ЗМІ назвали голову виборчого штабу Порошенка
Перший заступник голови Адміністрації президента Віталій Ковальчук очолив штаб Петра Порошенка. Фото: president.gov.ua

Головою виборчого штабу Петра Порошенка, який буде займатися організацією його майбутньої президентської кампанії, став Віталій Ковальчук - перший заступник голови Адміністрації президента.

У середині серпня президент провів закриту нараду з учасниками штабу, на якій представив Ковальчука в якості його керівника, пише "Громадське" з посиланням на співрозмовників в АП.

"Ковальчук буде займатись організаційними питаннями як на центральному рівні, так і на місцях, натомість Ігор Гринів (народний депутат від БПП - Gazeta.ua) буде керівником кампанії. Він відповідає за стратегію, а також змістовне наповнення", - сказав співрозмовник.

Ковальчук і Гринів займали аналогічні посади під час президентської кампанії Петра Порошенка 2014-го. Тоді Ковальчук також відповідав за організаційні питання, а Гринів придумав передвиборчий лозунг "Жити по-новому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко може завершити поразкою на виборах

У серпні народний депутат від БПП Ігор Гринів заявив, що почав керувати кампанією з переобрання президента Петра Порошенка на другий термін. Він додав, що Порошенко не виграє у першому турі.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ назвали голову виборчого штабу Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути