понеділок, 23 квітня 2018 23:50

ЗМІ: Генадій Труханов був членом злочинної банди

ЗМІ: Генадій Труханов був членом злочинної банди
Труханов скуповує елітну нерухомість. Фото: УП

Мер Одеси Геннадій Труханов був залучений до злочинної банди з Одеси і володів значними частками у чотирьох офшорних компаніях у британських податкових гаванях.

Труханов належав до злочинного угруповання з Одеси, члени якого заробляли гроші на нафтовій промисловості, повідомляє ВВС з посиланням на документи The Paradise Papers.

В 90-х роках під час розвалу СРСР, членам угруповання вдалося переїхати до європейських країн. Вони використовували Італію, як свою базу. Тоді поліція почала їх підозрювати у контрабанді наркотиків та зброї.

"Протягом чотирьох років спеціалісти з боротьби проти мафії відстежували кроки та пересування членів угруповання по всьому континенту. Поліцейські записували їхні телефонні розмови і те, про що говорили чоловіки, було надзвичайно жорстоким", - зазначає ВВС.

"Вони описували вбивства, які були особливо жорстокими.. "Я продовжував бити його по голові, поки вона не розламалась.. Я вбив його багатьма ударами.. "Вони були надзвичайно жорстокими", - згадує заступник комісара італійської державної поліції Нунція Савіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Труханову продовжили заборону виїжджати за кордон

Ця банда була організована відповідно до суворих мафіозних ліній, причому кожен член мав свою роль. Члени цього угруповання "шукали надійного прибутку для свого капіталу і бачили перспективу для їхньої готівки у лондонському ринку нерухомості".

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ: Генадій Труханов був членом злочинної банди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути