понеділок, 11 січня 2021 00:53

"Зла на Володю Зеленського не тримаю": Лукашенко готовий відновити відносини з Україною

"Зла на Володю Зеленського не тримаю": Лукашенко готовий відновити відносини з Україною
Також Лукашенко прокоментував заяви України, у яких офіційний Київ слід за США та ЄС не визнав результати президентських виборів у Білорусі. Фото з відкритих джерел

Олександр Лукашенко заявив, що готовий відновити відносини з владою України. Про це він сказав в інтерв'ю у телепередачі на телеканалі "Россия-1", передає ТАРС.

"Я зла не тримаю на Володю Зеленського", - сказав Лукашенко.

За словами Лукашенка, він "розуміє" Зеленського: "По молодості десь щось сказав. Утім, це ж не означає, що ти весь час повинен на нього дивитися, розуміючи, що відбувається, і на нього ображатися або злитися".

Також Лукашенко прокоментував заяви України, у яких офіційний Київ слід за США та ЄС не визнав результати президентських виборів у Білорусі: "Вони (влада України - ред.) заявили, але стосунки у нас добрі, український народ до білорусів ставиться дуже добре, ми до них - ще краще".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко назвав Путіна єдиним другом

Він додав, що економічне співробітництво між Білоруссю і Україною продовжує розвиватися: "Тобто, ми базис не зруйнували і не руйнуємо. І навіть якщо потрібно десь чогось для Росії і для України, ми стаємо і в економіці посередниками".

Україна не визнає Лукашенка легітимним президентом Білорусі. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Україна офіційно називатиме Олександра Лукашенка просто на ім'я.

Зараз ви читаєте новину «"Зла на Володю Зеленського не тримаю": Лукашенко готовий відновити відносини з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути