Ексклюзиви
понеділок, 13 травня 2013 15:02

Житомирянам пропонують 50 тис грн за інформацію про корупційні дії мера

Зранку понеділка на всіх інформаційних дошках міста Житомир жителі можуть бачити оголошення про можливість заробити 50 000 грн за боротьбу з корупційними діяннями міського голови.

Партія "Демократичний Альянс" обіцяє організаційну та юридичну підтримку тим, хто спільно виступить проти мерів-корупціонерів. Якщо справа корумпованого чиновника опиниться в суді, то учасники кампанії отримають обіцяну винагороду після відповідного вироку.

Кошти на кампанію виділяються партією з антикорупційного бюджету, публічно зібраного у 2012 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкасах розклеїли "чорнуху" проти Сергія Одарича від імені "Батьківщини"

"Із корупцією потрібно боротись всіма доступними законними способами. Якщо люди не готові вступати в конфронтацію з корупціонерами ми готові стимулювати їх фінансово, а також надавати юридичну та іншу допомогу", - зазначив Голова Житомирського "ДемАльянсу" Дмитро Ткачук.

У партії наголошують - про свою готовність взяти участь в ініціативі необхідно завчасно сповістити.

У квітні 2013 року політична партія "Демократичний Альянс" надала доступ до інформації про свої банківські рахунки всім бажаючим. На рахунках - понад півмільйона. Кожна гривня, яка надійшла або була витрачена, відображається онлайн. Основні джерела надходжень - пожертви громадян та членські внески. Всі видатки "ДемАльянсу" також знаходяться у відкритому доступі. У партії зазначають, що продовжуватимуть збирати внески на свою діяльність у громадян. Основні витрати політсила здійснюватиме на підтримку антикорупційних ініціатив.

Зараз ви читаєте новину «Житомирянам пропонують 50 тис грн за інформацію про корупційні дії мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути